altcineva? niste pareri ?
Versiune printabilă
altcineva? niste pareri ?
woordpress ........ se poate face ceva frumos ... daca te pricepi
mi-e teama ca nu pot incadra in wordpress toate aceste categorii:
video , jocuri miniclip , blog , huburi , avatare , statusuri , id-uri , prezentari flash , colinde , raditii , felicitari , anunturi , galerie foto , tv online , audio streaming , bancuri , download pe categorii , forum , farse , horoscop , versuri , retete culinare , sms de dragoste , subtitrari , vremea
si multe altele. Adica ar trebui creeata cam cate o pagina pentru fiecare, deci zeci de pluginuri , zeci de pagini , mare bataie de cap.
Nu ar fi mai usor cu un script gata facut si pregatit pentru asa ceva?
Nu stiu, eu unul asa gandesc...
Si oricum paginile vor fi diferite la fiecare categorie, deci ar trebui facute pe subdomenii si pus pe fiecare subdomeniu in parte scriptul si modificat cu pluginurile si modificarile de care are nevoie pt categoria respectiva.
Deexemplu pagina de bancuri nu poate arata lafel ca cea de video sau galeria foto. Cea de bancuri va trebui sa aiba pe index niste titluri din diferite categorii aranjate intr-un fel, cel de video sau galerie foto va trebui aranjat cu totul altfel si de asta ma gandesc ca trebuie scriptul instalat pt fiecare categorie.
Deci mult de munca si iese aiurea.
Sunt extrem de nou in Wordpress dar am vazut ca se poate face o gramada de chestii cu el cu ajutorul "custom fields". Era pe aici un topic despre cum s-ar putea realiza un site de jocuri online cu ajutorul Wordpress si am reusit dupa ce am citit cateva indicatii de pe diferite forumuri, nici nu credeam ca poate fi atat de maleabil Wordpress.
P.S: raman totusi la parerea ca joomla ar fi mult mai potrivit cu mai putina munca obtii rezultate OK
:whistle: Este f adevarat ca ai o gramada de categorii de facut si ca vor trebui folosite o gramada de plugin-uri, este foarte mult de munca si cu un script dedicat, cu wordpress e si mai greu dar nu imposibil eu asta am vrut sa spun. Nu stiu sa te indrum catre un portal facut in wordpress dar, daca am sa gasesc vreunul am sa te anunt. Si inca o chestie pote nu ai observat eu iti recomandasem Joomla ca fiind mult mai potrivit!
am mai cautat putin si am gasit ceva "cred"
portland.com
boyslife.org
coedmagazine.com
Da...nu are rost. Mult prea complicat si aiurea. Nu imi place.
Altceva inafara de joomla si wordpress mai stiti?
Sau poate aveti careva un home made de vanzare.
Am vazut ca cineva a recomandat dolphin. Are interfata prietenoasa si poate fi customizat usor.
Am incercat azi o parte din scripturile amintite in acest topic si inca cateva dspre care am mai citit eu pe internet si a ramas sa aleg intre Joomla si un home made nu foarte potrivit dar destul de bun pentru ce vreau eu (cel de pe zut.ro) .
Daca ramane home made-ul voi plati pe cineva sa imi faca un design frumos si ma iau de treaba. Daca voi alege joomla voi avea mai mult de munca, pentru ca nu cunsoc deloc scriptul si imi pare destul de complicat.
Multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea aici si mult succes in afaceri !
Salutari, Edy
daca alegi joomla vei gasi pe forumul joomla din ro toate indicatiile de care ai nevoie