link velocity?
Versiune printabilă
link velocity?
Nu am tinut cont de aspectul asta, am incercat doar sa testez.
Despre site-urile satelit ce-mi poti spune?
Pierdere de timp. Chiar nu-ti place ghidul? :)
Ca idee: poti face 10-100-1000 de site-uri satelit. Cel mai adesea se fac (se faceau) pe blog.
Denumirea lor oficiala este spam site/spam blog.
Dezavantaje:
- orice administrator de director web le vede si nu le aproba. Fiind pe subdomeniu, nici nu prea ai unde sa le inscri.
- timp creare cont
- timp generare content unic
- timp pentru a le promova separat ca singure nu urca in top
- probabilitate mare de raportare la google pt spam (google poate ignora manariile, concurenta insa nu).
Succes
Stiu ca este putin offtopic dar fiind vorba despre pozitionarea in SERP si ca sa nu deschid un alt topic ,vreau sa va impartasesc si eu bucuria de a ajunge pe prima pozitie pentru keywords din nisa mea.:headbang:
Cand am creat siteul ,habar nu aveam ce inseamna SEO si mi-am luat domeniul pe brand, fara sa stiu cat voi avea de luptat cu concurenta.
Iata ca am trait ziua sa ma vad pe primul loc cu keywords care exista pe domeniul concurentei....prima data am zis ca o fi vreo greseala, am asteptat 3 zile si am tot verificat, am intrat de pe diferite calculatoare. Si intradevar am ajuns pe #1!
Pentru mine ca noob, este intradevar o performanta:)) Acum sa vedem cat rezist acolo:pray:
Thank You Seopedia Forum:clap:
Chiar daca o faci manual nu ai cums a faci rost de mii de linkuri manual daca stii tu f.bine.Problema e sati faci linkuri bune din aceasi nisa ex.daca ai un link bun din nisa ta face cat alea 500 adunate de tine in 2 saptamani.Ca,si directoarele se face treptat nu dar ca de obicei romanul vrea sa dea bufu si gata cantitate si nu calitate
Strategia care o folosesc si pare sa mearga oriunde.
Analizeaza primii din nisa ca sa-ti faci idee cate bl-uri ai nevoie, apoi creezi cat mai multe backlinkuri (nu numai nofollow) in functie de competitie, dar pe un termen indelungat. Daca vrei sa faci 500 de backlinkuri iti recomand sa le creezi intr-o luna. Prea multe backlinkuri care apar peste noapte, te baga-n sandbox cu siguranta.
Am uitat sa specific, daca cineva din concurenta are varsta la domeniu, trebuie sa mai completezi cu multe bl-uri ca sa-l poti intrece.
500 de backlink-uri intr-o luna la inceput sau in fiecare luna?
Intreb fiind ca sunt incantat de o campanie cat mai bugata din backlink-uri.
Ideal ar fi sa ai o rata de realizare a bkl cat mai constanta sau chiar in crestere, asta odata cu cresterea in vechime a siteului. Dar trebuie luat in cosniderare si un alt aspect, nu conteaza cantitatea ci calitatea acestor bkl. Se pot surclasa concureti care au 500 bk cu doar 10-20 linkuri de calitate.
Sunt de parere ca ar trebui sa facem un topic dedicat discutiei calitati unui link,chiar sunt super curios cum ati clasa voi ca fiind link-urile utile.
Vreau sa stiu si eu care sunt link-uri bune si mai putin bune? dupa ce considerente se eticheteaza? ca tot ma chinui sa inteleg. Si 500 de backlink-uri din ce? ca nu am inteles ...