Mersi pentru directoare, mă vor ajuta mult.
Versiune printabilă
Mersi pentru directoare, mă vor ajuta mult.
Tu vorbesti de sume pe luna cand discutam de profile si tu imi spui ca nu ma pricep eu ? :))
Comenteaza tu preturile de mai jos, ca pari cunoscator :)
http://img40.imageshack.us/img40/7266/finalchanged.jpg
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
orice link ajuta, nu asta e problema. Este mult de munca si influentele sunt relativ mici, atat din cauza continutului de eng cat si ptr ca sunt marea majoritate nofollow.
Daca reusesti sa gasesti profile dofollow si sa scrii un 3-400 caractere sa faci un context pentru link, valoarea e net mai buna.
Se pare ca va cam indepartati de subiectele SEO. Cat tine de lista propusa sus, cele 50 backlink-uri nu ajuta la NIMIC, munca in zadar. Din toate listele de pe internet, astea le-ati gasit?
Pentru putinii necunoscatori care mai sunt: pentru ca pagina TA sa fie influentata de PR-ul altei pagini, link-ul trebuie sa fie EXACT pe acea pagina, nu in alta parte.
Eu mai folosesc o strategie: sunt multe pagini ce au pe index PR MARE ( site-uri tip blog ), dar post-uri/pagini interne cu PR 0 ( sunt proaspat publicate ). Adaug in noile post-uri un comentariu la subiect cu link catre pagina ce ma intereseaza pe mine sa o promovez, iar in timp va ajunge si acea pagina la un PR MARE. Asa am facut rost de link-uri de pe pagini cu PR 6,7,8, link-uri directe.
Link-urile bune nu se publica niciodata. Cum le gasiti? Cautati! Incepeti cu paginile ce au acelasi profil/subiect cu pagina ce doriti sa o promovati! Studiati concurenta, vedeti de unde au ei link-uri, publicati si voi acolo, si mai aduceti link-uri in plus!
--------------------------------
Iar cat tine de promovarea site-urilor prin cumpararea de link-uri JUNK, faceti o mare prostie, va stricati singuri site-urile.
Salut,
Lista a fost acum câteva luni bune pe blackhatforum. S-au folosit de ea și deja s-au cam respectivele platforme. Dacă are nevoie cineva de lista completă cu tot cu tutorial unde îți poți pune link-uri (sunt și zone în care îți poți face blog-uri pe respectivele platforme), PM me. Felicitări CBogdan că share-uiești, eu nu o mai consideram extraordinar de utilă din cauză că a trecut destul de mult timp și s-au prins ăia de spam, chiar mi-au blocat/șters 2 conturi.
Și apropo... dacă vi se oferă ceva gratuit, spuneți mulțumesc. E ușor doar să fiți nemulțumiți... că nu aveți link pe homepage-ul help.com :))
Unele elemente din listă poate da, dar mai mult de 50% din listă are elemente unice!Citat:
Lista a fost acum câteva luni bune pe blackhatforum.