si la mine tot pzitia 58 este acum.. se pare ca testul nu`i prinde bine.. cel putin deocamdata.
Versiune printabilă
si la mine tot pzitia 58 este acum.. se pare ca testul nu`i prinde bine.. cel putin deocamdata.
@krumel
Vezi post initial
"Am nevoie de sprijinul a vreo 10 colegi de forum pentru a verifica daca intrarea mai multor utilizatori pe un site slab pozitionat pe un anume cuvant/expresie il ridica pe pozitii."
Banuiesc ca nimeni dintre noi nu are acces la pagina respectiva.
In final stabilim daca prin X click-uri date timp de o luna date de N utilizatori poate ridica pe pozitii.
In paralel vedem si daca pozitia din google (presupunand ca se ridica pagina) influenteaza si pozitiile din bing si yahoo.
Intr-adevar, Marian are dreptate cu alegerea paginii, in sensul ca s-ar putea sa nu mai existe peste o luna, fiind un export de la aoro.
Ramane atunci cea de azi, 3 februarie 2011, respectiv unica.ro/retete/recipes/miss-mandarina/
Putem incepe.
Atasat imaginile din FMG.
Revin imediat si cu pozitionarile din bing si yahoo.
Tks to all.
Ataşament 1818Ataşament 1819
off: ce soft folosesti 1nesco in imagini?
@Andrei: InfranView 4.10
Update:
Yahoo: nu apare in primele 600 rezultate
Bing: nu apare in primele 600 rezultate
Vom reverifica pozitiile in bing si yaho la finalizare test, 4 martie 2011.
Pe 11 martie 2011: urmatorul prinstscreen cu pozitinarea in google.ro
Rugaminte:
- 1-3 click/zi din google search.
- a nu se da click in bing si yahoo (presupunand ca cineva are rabdare sa caute manual pana la pozitia 1000 si apare).
Tks
Ok, s-a facut.
Cred ca te refereai la 11 februarie pentru urmatoarele capturi de ecran :)
Exact :)
La finalizare, peste o luna, stabilim impreuna daca mai continuam sau nu.
La finalul final (dupa ce nu se mai dau click-uri), saptamanal prinstscreen cu dinamica, pana la determinarea repozitionarii naturale.
Atasat si printscreen la expresia aleasa de Diana.Ataşament 1820
Aceeasi pozitie si la mine. Chiar daca nu suntem logati in gmail, la un moment dat va aparea mult mai sus, poate pe prima pagina, dar asta nu inseamna ca va afecta serp-ul general , ci pur si simplu cookie de la google, nu? Noi vom da in continuare click pe acelasi link ?
De asemenea, nu inteleg de ce ar avea relevanta pe yahoo sau bing , ce facem noi afecteaza doar algoritmul google .
P.S mandarina poate sa faca referire si la limba chineza, dialectul mandarin, cu articol : mandarina :) . I'm just saying :D .
Da, doar unde apare unica.ro/retete/recipes/miss-mandarina/
Tks
pana la urma dau click pe "unica.ro/retete/recipes/miss-mandarina/" sau pe cel cu price ?
Unica este pe pozitia 38 la mine
si price pe 55
Off @1nesco: cu ce soft ai scos pozitiile alea? cred ca la asta se referea si Andrei :)
Am inteles ca pe "unica.ro/retete/recipes/miss-mandarina/" care la mine e pe 35.
Oare nu cumva vor creste si din faptul ca am pus aici textul cu url-ul lor? Din cate stiu au fost zvonuri ca o sa puna pret si pe chestia asta.