Ati ajuns la o concluzie? Sau faceti testul pana ajunge pe prima pagina? :O
Versiune printabilă
Ati ajuns la o concluzie? Sau faceti testul pana ajunge pe prima pagina? :O
Da. :))
Pai vad ca oamenii au uitat sau nu i-a mai interesat, asa ca stop joc.
O sa revin in fiecare vineri cu pozitionarea naturala, fara click, timp de 1 luna.
In concluzie, pare interesant sa ai 10-20 amici/colaboratori/parteneri dispusi sa dea click pe un anume rezultat.
Baiul e... unde-i gasesti?
Pai cred ca au fost destuli si aici. Eu sunt unul din din "fraierii" care a dat click aproape in fiecare zi. Si din cate vad, a dat rezultate.
La mine unica a urcat pe 35.
Se pare ca merge si inca fara linkuri spre pagina (ma gandesc ca nu a linkuit nimeni pe o expresie "asa de cautata").
Acum tre gandit un sistem de parteneriate. Vreo idee?
Oricum, o sa revin in fiecare vineri cu pozitionarea "naturala".
Momentan sinteti in grafic, cam ce s-a intamplat aici se intampla acum. Propun sa lasati sa vedem ce se intampla cu pozitia actuala. Daca scade, inseamna ca ati confirmat ce e acolo. Daca nu.. felicitari.
S-a mai obosit cineva sa dea un search si sa constate ca site-ul nostru e pe 3???
Bravo pentru rabdarea avuta.
Ca idee, dupa ce intrati pe link mai navigati si prin site sau ieseati in secunda 2?
Si cati ai fost pana la urma?
La mine e pe pagina 7.
Eu vad unica.ro/retete/recipes/miss-mandarina/ pe #3 dupa "mandarina", prima data cand caut asa ceva, in IE9 fara istoric activat.
M-ar interesa sa stiu daca alti factori de ranking sunt la fel ca la inceputul experimentului. Abia apoi cred ca putem specula despre influenta CTR-ului in SERPs.