Mi se pare o idee buna testul.
@StarNET, vrei sa il linkez in semnatura mea pana la sfarsitul anului?
Versiune printabilă
Mi se pare o idee buna testul.
@StarNET, vrei sa il linkez in semnatura mea pana la sfarsitul anului?
Cristi mersi ...
ca si idee: proiectul il lansam cu sau fara discutiile de kkt care au avut loc pe topicu' de vanzare .. faptu ca fac public detaliile proiectului e urmare a scepticismului unora ( multora )
ce vreau sa fac: sa demonstrez ca .CO e pe acelasi nivel ca si .com, .net, .org ...
update: 42 de pagini indexate. maine mai fac un update de pozitii :)
@evolution dap, e in regula :)
Daca tot pui mii de posturi, ar fi o idee sa re-editezi un singur post si sa pui update-uri ;) .. Ca sa fii sigur ca nu spune nimeni din echipa de moderare, ca urmaresti nr. de posturi.
@ Cristi nr de posturi = 0 pentru mine .. am pus mai multe posturi ca sa se vada ca sunt update-uri .. pentru ca daca editez nu mai apare
Au fost mai multe posturi acuma si vor mai fi cateva zile pentru ca e inceputul si acuma vedem ce si cum indexeaza .. de ce .. cat ...
dupa ce trece o saptamana doua si se mai "calmeaza" indexarea/pozitiile ... probabil va fi un post la o saptamana cu update-uri de pozitii ...
cand e gata testul, fac un rezumat ... editez primu post iar restu meu de posturi le puteti sterge sa nu existe discutii de numar ...
O seara faina.
Eu nu il iau la misto, ci doar imi exprim parerea si nu il contrazic in totalitate. Eu sunt convins ca pentru google .co = .ro, daca toate celelalte criterii sunt identice.
@StarNET, nu ma intereseaza reputatia ta negativa si nici nu lucrez la Google ca inginer! Ai o problema deoarece ai interpretat gresit ceea ce ti-am scris. Nu am spus ca domeniile nu au sansa sau ce tampenii mi-ai mai scris tu acolo ci faptul ca membrii de pe forum te-au luat tare si tu oarecum incerci sa le demonstrezi ca nu e asa in loc sa iti vezi linistit de treaba. Atat! Reproceseaza informatia si vezi ce ti-am scris in celalat thread inainte sa spui ca fac parte din gasca de romani penibili.
@Cristian Mezei personal nu am nimic si poate demonstra ce teorie vrea el, alta era ideea .
Eu oricum imi vad linistit de treaba, doar ca o parte din treaba aia o fac publica. Experimentul oricum il faceam pentru ca vreau eu sa vad cum stau domeniile .CO. Daca nu vreti sa aflati spuneti-mi si nu mai postez, altfel ... bucurati-va de info gratis ..
pagini indexate: 53
astazi in Webmaster Tools mi s-a oferit optiunea de modificare Crawl rate ... am setat-o la 2 seconds between requests
Daca la cautarea felicitari.co ieri era pe pagina 2, locul 16 .. astazi e pe prima pagina locul 9.
Atasez si pozitiile la Google. Rezultate excelente din punctul meu de vedere ...
vorba aia, unii cu teoriile si cu demonstratul, altii cu facut banii :)) Ar trebui sa citesti o carte de time management.
Imi "manage-uiesc" bine timpul .. si banii vin oricum :)
Vreau sa demonstrez teoria din 2 motive:
1. sa stiu daca se merita sa dezvolt si alte chestii pe .CO
2. lumea sa nu mai fie atat de sceptica cu privire la domeniile .CO iar valoarea lor sa creasca
Pana acuma pot sa spun cu mana pe inima ca isi fac toti banutii