Cel mai bun program care inscrie garantat in cat mai multe motoare de cautare din afara si din Romania ?
Versiune printabilă
Cel mai bun program care inscrie garantat in cat mai multe motoare de cautare din afara si din Romania ?
Nu inscrie automat, il ajuti tu: Website Submitter. Contine o lista impresionanta de directoare atat din afara cat si din tara.
IBP v 10
Motoare de cauare: unul singur conteaza cu adevarat (din pacate) si asta e Google. Ca sa te "inscrii" in el e suficient sa ai cateva linkuri catre situl tau puse pe niste situri deja indexate (de preferinta situri mai serioase, care sunt reindexate frecvent).
Pentru motoare straine poti incerca WebCEO (webceo.com), pentru motoare de cautare romanesti nu cunosc...
Cred ca intrebarea se refera la directoare si nu la motoare de cautare:
Website Submitter, care il gasesti in semnatura inscrie la 4500 de directoare din care 750 sunt romanesti. O parte din lista inclusa in aplicatie sunt de gasit mai jos:
437 directoare germane, 360 directoare franceze, 200 directoare spaniole, 750 directoare romanesti.
/off/ @mmariusel, vrei sa zici ca matican e membru pe un forum SEO si nu stie care e diferenta? :P
IPB website promoter - primesti banii inapoi daca nu esti multumit
Fast IBL. Avantaje: este free si isi face bine treaba. Poti adauga tu propria lista cu directoare in cazul in care ai anumite preferinte.
eu nu vad nici un rost in a folosi un program de inscriere in motoarele de cautare. un mare 0 absolut si waste of time :)
am testat websubmiter si nu am fost multumit.
folosesc de ceva timp IBP de la Axandra si cred ca una din cele mai bune scule la ora actuala. nu vreau sa-mi dea banii inapoi, la mine a dat roade si sunt sigur ca va mai da. pt ultimul proiect la o pizzerie aveam un scor de 67 inainte de optimizare. in prezent am scor 99 din 100 si site-ul este pe pagina 2 in google.
deasemenea cine doreste pot sa-i fac un raport al site-ului cu scor cu tot si i-l trimit, e foarte complex si iti da multe idei, te pune pe ganduri si pana la urma te scoate la lumina.
Sunt de acceasi parte cu IPB website promoter
Parerea mea este ca nu se merita sa dai bani pe nici un tool SEO....avand in vedere faptul ca regulile se cam schimba.....iar performanta de a ajunge pe pagina 2 din google nu cred ca e un criteriu de a cumpara un tool SEO...:rockon:
eu sunt de parere ca este mai eficient sa inscrii manual in directoare si motoare de cautare un site decat sa dai bani pe softuri,mai bine folosesti banii in alt scop
De acord, dar poti sa folosesti softuri care te ajuta, care au o baza de date consistenta, care merita sa fie cumparate. Decat sa deschizi pe rand 100 de taburi, sa completez manual pe 100 de pagini cate 10 campuri... :O mai bine folosesc un soft la care ii pot da next->submit, next->submit, next->submit.
Ce zici? Nu usureaza munca? Pentru asta sunt facut softurile astea. Informatia costa bani oriunde in lume. Softul iti da pe tava o gramada de directoare (la care vremea inca nu le-a apus).
O zi buna.