Toto, ai putea arata si raportul dintre cantitatea de cod si cea de continut a unui site?
Versiune printabilă
Toto, ai putea arata si raportul dintre cantitatea de cod si cea de continut a unui site?
Am notat propunerea ta si vom incerca sa o implementam. Multumesc.Citat:
Postat în original de miromulus @ Jan 4 2006, 01:37 PM) [post=8642
PS
Salutare tuturor pe 2006 !
Doresc sa va spun ca am demarat "lucrarile" la proiect... Am inceput cu prima propunere a lui Krumel ! :) Acesta va fi prima unealta din aplicatie. De luni 09.01.2006 intram serios in "paine" si in curand facem niste probe :)
Poate intre timp ne hotaram daca acordam un topic separat proiectului ?! Si daca da, as fi bucuros sa furnizez schema de discutii...
Intre timp mai dispar pe partie vreo 2 ]
[/QUOTE]
Am notat propunerea ta si vom incerca sa o implementam. Multumesc.
PS
Salutare tuturor pe 2006 !
Doresc sa va spun ca am demarat "lucrarile" la proiect... Am inceput cu prima propunere a lui Krumel ! :) Acesta va fi prima unealta din aplicatie. De luni 09.01.2006 intram serios in "paine" si in curand facem niste probe :)
Poate intre timp ne hotaram daca acordam un topic separat proiectului ?! Si daca da, as fi bucuros sa furnizez schema de discutii...
Intre timp mai dispar pe partie vreo 2 zile!
Bafta tuturor!
Ii acordam o intreaga sectiune. Ce nume are softul?
Salutare... Pai eu deocamdata l-am botezat pt uz intern "SeoSoft" , dar... Aruncati si voi cu idei ... Asumati-va rolul de nashi... :)Citat:
Postat în original de Razvan Pop @ Jan 8 2006, 06:10 PM) [post=8813
Dupa ce il botezati, faci sectiunea cu titlul respectiv, si topicurile potrivite, sa facem]
Ii acordam o intreaga sectiune. Ce nume are softul?
[/QUOTE]
Salutare... Pai eu deocamdata l-am botezat pt uz intern "SeoSoft" , dar... Aruncati si voi cu idei ... Asumati-va rolul de nashi... :)
Dupa ce il botezati, faci sectiunea cu titlul respectiv, si topicurile potrivite, sa facem un pic de curatenie aici ...
Fac categorie Razvan ? Unde o punem ?
Lobby cred...
SEO Soft <span style="color:#CC0000">(Edit)</span>Citat:
Postat în original de toto @ Jan 9 2006, 10:21 AM) [post=8830
Bun ? :D
Am mutat si topic-ul in categorie.
Si krumi, ce propui ? Sa facem un grup special cu cei care depun efort pentru el ? Cum decidem cine este membru si cine nu ?
Presupun ca trebuie ca cineva sa depuna deja efort, ca sa poata fi f]
Salutare... Pai eu deocamdata l-am botezat pt uz intern "SeoSoft" , dar... Aruncati si voi cu idei ... Asumati-va rolul de nashi... :
[/QUOTE]
SEO Soft <span style="color:#CC0000">(Edit)</span>
Bun ? :D
Am mutat si topic-ul in categorie.
Si krumi, ce propui ? Sa facem un grup special cu cei care depun efort pentru el ? Cum decidem cine este membru si cine nu ?
Presupun ca trebuie ca cineva sa depuna deja efort, ca sa poata fi facut membru. Sau cum ? Toto ?
Ideea e ca trebuie restrictionat accesul doar pentru un anumit grup de utilizatori ce iau parte la proiect.
Pai nu stiu daca are sens sa restrictionati ... Pana la urma, e ceva de interes general.. Pentru download de test o sa distribui pe PM adresa de download a softului la testeri.
sau
Daca se poate si vreti voi asa, sa faceti un grup, si se restrictioneaza accesul exceptand pe cei din lista ... (primul post) ...
Intr-adevat toto discutia e de interes general. Si trebuie sa ramana deschisa utilizatorilor de pe forum...si nu numai.
;)