-
Feed Submitter
Sunt in faza de finalizare cu Feed Submitter, o noua aplicatie din portofoliu. Daca cineva vrea sa ma ajute la beta testing m-ar ajuta mult. Celor care ma ajuta vor primi o licenta gratuita.
Aplicatia va trmite automat un feed la 25 de feed destination si semi-automatic la 100 de directoare/site-uri de feeduri. As prefera pe cineva care este deja client/utilizator de Website Submitter.
Update 24.01.2008, aplicatia e gata mai jos sunt video si download link:
- Submit Suite - Feed Submitter demonstration
- download Feed Submitter
-
-
Interesat si eu, sunt utilizator de Website Submitter
-
Sunt si eu interesat. Astept mai multe detalii daca se poate.
-
Poate le adaugati si pe astea, are fi un bun selling point, trebuie review la fiecare, azi un site e - maine nu!
Everyfeed | Stephan Miller
Succes!
Vladimir
Edit: si cel mai important ce vroiam sa zic, da, vreau sa fiu beta tester!
-
Multumesc mult celor 4 beta-testari care ma vor ajuta. In functie de probleme care le voi rezolva si de comentarii estimez ca in maxim 14 zile voi face si un release public la aplicatie.
Am trimis per PM detaliile, licentele vor veni per email, ii rog pe cei 4 sa imi trimita numele complete si emailul sa pot trimite si licentele.
Marius
PS: Deocamdata nu mai este nevoie de noi beta-testari.
-
Am trimis deja un mail cu ceva pareri deocamdata si la prima vedere.
-
Perfect, toate bugurile trimise sunt rezolvate si un nou installer am trimis. Trebuie intai dezinstalata versiunea veche si instalata ceea noua.
-
daca mai e nevoie de beta-testeri, astept un pm :)
-
Multumesc lui Florin si Vladimir de ajutor (baieti aveti per email o licenta din partea mea si multumirea pentru ajutor). Din pacate ceilalti nu m-au contactat inca, insa acum e prea tarziu.
Pagina de prezentare este in lucru, pana cand e gata pot sa va arat un mic teaser la functionalitatea din aplicatie ( 23 de inscrieri in feeduri complet automate, 180 semi-automate) - Feed Submitter demonstration