Buna la toti!
Caut un tool care as putea face textu unical, schimbare text prin sinonime
in lima rusa si engleza este asa ceva.
Poate exista si pentru limba romana?
Buna la toti!
Caut un tool care as putea face textu unical, schimbare text prin sinonime
in lima rusa si engleza este asa ceva.
Poate exista si pentru limba romana?
Vezi, de-aia e rău că nu se prezintă mai întâi...
Mai sunt în RM zone unde se vorbeşte româneşte doar acasă? Ştiam că româna e limba oficială şi mă gândeam că învăţământul e în română...
as prefera sa vad o solutie decit o critica.
Ps; merci de intelegere
Da exista cateva site-uri pentru asta .
wordai.com - este cel mai bun pentru spin , nu cred ca merge pentru RO .
Cu ultimele update-uri e tot mai greu cu acest tip de continut , eu iti recomand sa scri manual .
Sau ai putea prefera ne iei in seama si sa te prezinti, pentru ca mai apoi sa fim si noi mai binevoitori. Ai venit in "casa noastra", e frumos sa ne saluti si sa te prezinti (ori ca esti din Moldova, ori ca esti din Romania, ori ca esti din Israel...).
Oricat as vrea sa iti raspund, cand te vad atat de indiferent, pur si simplu nu pot.
Omu a avut o idee geniala de a face bani pe net din copy paste si noi nu ii intelegem ideea lui geniala. Pun pariu ca vrea un tool care sa caute singur pe net articole, sa le "traduca" si sa le posteze pe blog si el vrea doar sa primeasca ca mine sms-uri cand intra banii in contul bancar.
DIncolo de gluma pe afara se fac tot felul de AI-uri de genul asta, spre final de an daca o sa am resurse ma gandesc sa fac si eu ceva de genul. Dincolo de resursele necesare pentru a face asa ceva, presupunand ca mi-ar iesii, cu siguranta nu l-as vinde altora si l-as folos pentru mine.
Problema cu astfel de generatoare de text e ca desi genereaza continut unic, dupa 100 de clienti, continutul "unic" generat se va repeta. Cu alte cuvinte nu ai nici o garantie ca ce iti genereaza el este unic.
La cum stie el limba romana (nu ca eu as fi campion in directia asta) cred ca poate sa foloseasca cu succes google translate si nu se va prinde ca e ceva in neregula.
vă mulțumesc.
mă prezint în următorul subiect pe care îl creez
Sorin, prezentarea o faci in sectiunea Prezentare forumisti
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)