-
Website Popularity
Salut.
Vreau sa construiesc o apicatie care sa o ofer freeware. As vrea sa evaluez cat mai multi parametrii pentru popularitatea unui website. Am ales pana acum urmatoarele categorii:
1.Website age
2.Alexa rank
3.Yahoo rank
4.Google IBL
5.Edu link
6.Gov links
7.Dmoz links
8.AllTheWeb
9.AltaVista
10.Google PR
11.Msn IBL
12.Yahoo IBL
Are cineva alte suggestii?
-
del.icio.us, de.lirio.us si alte site-uri de social bookmark asemanatoare. Gasesti o lista cu alte cateva la adresa http://h2obeta.law.harvard.edu/64211
-
Explicati putin sugestia te rog.
-
Sunt site-uri precum del.icio.us care iti permit sa tii o lista cu site-urile preferate. E aproximativ aceeasi chestie cu functia de bookmark din orice browser modern cu diferenta ca site-urile se tin pe serverul lor si sunt publice, adica eu pot vedea bookmark-urile tale si tu pe ale mele. Genul asta de site nu transfera PR dar e util pentru ca iti permite sa salvezi site-urile in alt loc decat pe calculatorul tau si le poti accesa de oriunde.
Iti ofera si posibilitatea sa adaugi fiecarui site un set de keyword-uri. De exemplu, adaugi in lista freebsd.org si treci la keyword-uri unix, opensource etc si cand cauti ceva de unix in bookmark-urile tale apare si freebsd.org acolo, la fel cand cauti ceva de opensource.
Site-urile "social bookmark" tind sa fie destul de raspandite in ultima vreme si parerea mea e ca poti judeca popularitatea unui site si dupa inregistrarile din del.icio.us sau site-uri asemanatoare.
Am o curiozitate... softul care il faci doar freeware ? sau va fi si opensource ?
-
O sa fie freeware, si o sa fie desktop application, nu web based.
-
numarul de pagini indexate ?
-
florin - ce ai spus tu se afla deja in lista - google+yahoo ibl-s...
mmariusel - ai inclus tot ce era mai important pe web-ul asta, or mai fi si altele, dar mai putin interesante.
-
Perfect. Cred ca in cateva zile voi avea prima versiune. Vreau eventual sa o sincronozez cu lansarea la Website Submitter 1.3
-
5 Ataşament(e)
Salutare.
Am facut lista finala de statistici prezentate.
-----------------------------
TAB: Inbound links (IBL)
1. AllTheWeb
2. Altavista
3. Google
4. Inktomi/Hotbot
5. Msn
6. Technorati
7. Yahoo
8. Alexa Linking websites:
9. Total
TAB: Popularity (PageRanks)
1. Alexa Rank
2. Yahoo Rank
3. Google Page Rank
TAB: Indexed pages
1. Google's Indexed Pages
2. Yahoo! Pages Indexed
3. MSN Pages Indexed
4. Gigablast Pages Indexed
5. Exalead Pages Indexed
TAB: Social taggings
1. Del.icio.us bookmarks
2. Digg.com mentions
3. Reddit mentions
TAB: Important directory and site listings
1. DMOZ links
2. .EDU links
3. .GOV links
4. Wikipedia listing
5. Yahoo Directory listing
6. Google groups listing
TAB: Press & Media Mentions
1. Google News
2. Yahoo News
Acuma ar fi binevenite sugestii in lista. 70% dintre ele sunt implementate, urmeaza si restul.
-
Salutare.
Am reusit sa am online o versiune destul de stabila de Website Popularity. Toate functionalitatile de mai sus sunt implementate. Accept sugestii de noi statistici daca credeti ca ar ajuta.
- Website Popularity 1.2 - download link
Inca nu am postat altundeva deci ca intodeauna Seopedia e prima care afla. O sa trimit cateva licente per PM.
Opiniile sunt binevenite.