-
As vrea sa faci o descriere cat de cat a produsului:
- cum functioneza
- ce anume face
- ce rezultatea ar trebui sa aduca
- cum imbunatateste PR sau traficul unui site
precum si alte informatii pe care crezi ca sunt relevante,
P.S.: De ce drk faci articolele aici in engleza? Este forum de lb. romana!
Stiu ca te ajuta PE TINE la seo si Google dar ... nu te ajuta la vanzari!
Bafta si ... astept raspunsurile!
-----------------------------------
Whozin.com
-
Detaliile care el ceri se gasesc deja postate la inceput, uite din nou :
- functionalitati
- video demo cu felul in care functioneaza aplicatia
- rezultatele sunt puse pe pagina de features sau de exemplu in experimentul de aici
- Alte informatii relevante? Pai site-ul oficial e plin cu astfel de informatii, uitate in pagina de functionalitati acolo e o descriere mai mult decat completa + screenshots ++
- articolele sunt in engleza fiindca aplicatia este pentru directoare care sunt in proportie de 99,9% englezesti
-
APOI ... m-am luminat singur!
Tot cu tine ... :))
Vezi ca ai un articol f. bun chiar pe blogu tau
care e mai mult decat explicit.
Mercic mult!
-
1 Ataşament(e)
Am actualizat Article Submitter la versiunea 3.0, am facut trecerea de la versiunile 2 la 3 fiindca sunt cateva schimbari majore:
Article Submitter v3.0 noutati:
- Article Submitter a primit o rescriere de cod la alegera categoriilor si o simplificare in utilizare
- Article Submitter este acum complet integrat cu Article Spinner, aceasta inseamna ca se poate face publicarea de articol cu rescriere de articol in acelasi timp. Se rescrie atat articolul, summary precum si resource box (se poate de exemplu folosi linkuri diferite cu anchor text diferit). Posibilitatile de combinare sunt nelimitate.
Iata noul demo video la Article Submitter demo in care se pot vedea parte din aceste functionalitati (demo in limba romana in sfarsit :) ).
-
era frumos sa fie si free:))