in comparatie cu seo spy glas?
in comparatie cu seo spy glas?
Ultima modificare făcută de scoopo; 15th October 2012 la 15:27.
nu au aproape nicio legatura unul este un site de monitorizare link si celalalt de analiza.
@razvan cu toate ca ar fi un plus de implematant pe viitor cateva chestii din spy glass mai ales ca ai acces la el prin api-ul de la ahrefs
inca ceva la o prima vedere Affiliate: 2 links added / referral - nu este deloc incurajator pentru doar 2 link-uri
De ce mi se pare mult? pai dupa cum sa spus mai sus pachetele sunt prost configurate, 100 de link-uri de monistorizat este prea putin pentru primul pachet, eu as pune 1000 si asta pentru un site mediu
Si pentru 15-25 $ sunt servicii ce imi ofera mai mult de o simpla monitorizare a link-urile, imi pot gasi si link-urile.
@Sergiu nu cred ca se poate compara cu ahefs pentru ca ahrefs si cauta link-urile tale, in schimb acest tool doar le monitorizeaza pe cele introduse de tine manual
http://monitorbacklinks.com/seo-tool...cklink-checker care este sursa informatiilor legate de link-uri, ar trebui sa pui o filtrare la tipuri de link-uri (dofollow, nofollow, link pe imagine), la fel si afisare PR sursei, sau a altor parametri ce denota autoritatea cred ca ar ajuta.
Ultima modificare făcută de lovelife; 15th October 2012 la 15:41.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da e SCUMP, acum am facut un test pe cateva site-uri si din 7 incercate doar unul are sub 10.000 de backlink-uri, si daca as vrea sa le monitorizez pe toate m-ar costa 400 eur pe luna, deci nu prea merita. - si nu vad sa fie separate domeniile verificate, adica trebuie sa iau un cont pentru fiecare domeniu in parte?
Incearca sa faci un tool, cum e acesta Free Backlink Checker SEO Tool - Check your SEO Backlinks si pentru verificarea pozitiei anumitor cuvinte cheie in SERP.
@inscaun - explicatia e f simpla. utilizatorul free sau neinregistrat acceseaza servicii neupdatate in timp ce prin API platit sunt accesate cele mai recente updateuri
asta fac de obicei si google & bing cu API-urile lor
--- Later Edit ---
Ideal ar fi ca toate toolurile sa fie si bune si gratuite, insa dezvoltarea, mentenanta si mai ales promovarea costa destul de mult, unele sisteme fiind cu mult mai complexe decat par si atata timp cat utilizatorul nu gaseste valoare in serviciul respectiv cat sa plateasca 5-10-100 USD pe luna fie tool-ul nu este bun, fie utilizatorul nu il poate monetiza din diferite motive in asa fel incat sa obtina un profit considerabil sau a treia varianta, are suficient timp la dispozitie incat sa faca totul manual ... in traducere libera are timp disponibil din lipsa de clienti si nu este tool-ul potrivit pentru el
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Ma refeream la un tool free, nu platit.
Eu folosesc monitorbacklinks inca de la lansarea lui si imi este foarte util. Iar faza cu 10.000 de backlinks and stuff... sa fim seriosi vrei sa monitorizezi fiecare link din comentarii? Acest tool este util pentru link exchange si pt vanzare/cumparare de linkuri.
Din pasiune, fotograf
De unde deduci ca este bun cand faci link building "la greu"? daca poti monitoriza DOAR 100 de linkuri ??? Cu 100 de linkuri tu faci "la greu"?
De unde ai dedus tu ca am inteles eu ca se refera la linkurile proprii?? Se refera la IBL-uri si monitorizarea lor... asta am spus si am mai spus ca gasesc mica cifra 100 pentru 5$... pentru ca pentru orice site de la mediu in sus 100 de linkuri e putin, si atunci, ori monitorizez cat mai multe linkuri ca sa am o imagine cat mai clara a situatiei, ori nu mai monitorizez si ma ghidez asa, dupa al 10-lea simt...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)