@lovelife
Din pacate nu, TOP-ul este facut de echipa editoriala RedHerring si nu poate fi influentat decat de cei care participa la eventul din Amsterdam de a inceputul lunii Aprilie.
@lovelife
Din pacate nu, TOP-ul este facut de echipa editoriala RedHerring si nu poate fi influentat decat de cei care participa la eventul din Amsterdam de a inceputul lunii Aprilie.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
GeoRanker - Beta - is out ! Thanks for testing![]()
De ceva timp imi arata asta. Se lucreaza, sau e un bug?No reports were found.
The monitor may not have created reports or you not have permission to see the report from this monitor.
Am creat un monitor, dar nu se updateaza asa cum o facea inainte.
Vand Advertoriale (pr 5)
suntem inca in Beta, problema a fost raportata.
Thanks
3 Noi functionalitati Local SEO lansate pe GeoRanker:
3) TOP Authors - http://www.georanker.com/authors/3b3a4389
2) Local Keyword Suggestions - http://www.georanker.com/keywordrankings/708154ec - sugestiile au la baza keywordurile folosite pentru optimizare de site-urile pozitionate pe primele pozitii Google la nivel local
1) Citation Source Finder - http://www.georanker.com/citations/4ffb5b03 - TOP Surse Citatii online specifice la nivel de nisa si locatie descoperite prin algoritmi de reverse engineering
Ultima modificare făcută de sergiuliano; 15th May 2013 la 07:51.
frumos georanker-ul! mai e de lucrat, dar arata bine, bravo.
@TheRibi m-ai facut curioasa, la ce anume crezi ca mai e de lucrat?![]()
de exemplu la cautarea aia cu Top authors ce a zis-o sergiu, sub fiecare scrie un carnat de link catre pagina de googleplus, nu se poate afisa altfel aia? cred ca are vreo 200 caractere link-ul ala..arata urat si se mai si suprapune unele cifre/litere peste altele.
la local keyword suggestion : la cautarea aia cu restaurant, ce legatura are "1879, castel, taraf, etc etc" cu cuvantul restaurant?
mai vrei sa iti zic multe altele?!
TOP Authors e un bug pe FF care e deja prezent pe platforma de Project Management, in acelasi timp toate functionalitatile noi sunt in beta, adica, sunt in curs de optimizare ( vezi logo )
Lista Keyword Suggestion are la baza cuvintele cheie folosite de site-urile care rankeaza pe primele pozitii ... daca site-urile astea folosesc cuvinte cheie care nu au legatura cu nisa respectiva, toate acestea or sa fie prezente si in raport ...
Spre ex, e posibil ca un restaurant local sa aiba succes pentru ca in weekend-uri are taraf, care prinde la publicul targetat. Din acest motiv cuvantul taraf se regaseste in lista de sugestii
Ca si in cazul citatiilor, daca un site care rankeaza in top are citatie pe un site din india, si cu toate astea e pe primele pozitii, sursa o sa apara si in raport. Inseamna ca pentru google sursa respectiva de citatii are autoritate locala ( sansele sunt f mici sa apara )
Toate rapoartele sunt generate in timp real , automat si trebuiesc analizate ulterior, insa continutul este mai mult decat interesant
Vezi exemplu cu sursele de citatii pentru restaurante in TOP 5 orase din Romania:
Citations for "restaurant" in Bucuresti - GeoRanker
Tot ce trebuie facut pentru a te pozitiona in top este OnSIte SEO + Google Local + Citation Building pe sursele din linkul de mai sus![]()
Ultima modificare făcută de sergiuliano; 18th May 2013 la 11:01.
Video-ul de prezentare continua sa mearga in background chiar daca eu l-am inchis.
- Cred ca aia e data de la care am acest plan si chiar daca ar fi data expirarii planul e inca activ.You currently have a Starter Plan Subscription witch will be expire in 2012-07-24 22:20:05.
- Nu ca mi-ar parea rau ca creditul nu a expirat dar data e depasita.Credit expiration: 2013-05-05 00:00:00
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)