Cat de exacte sunt rapoartele SERP, care sunt avantajele si dezavantajele diferitelor platforme ?
Understanding SERP Reports | KeySR
Versiune printabilă
Cat de exacte sunt rapoartele SERP, care sunt avantajele si dezavantajele diferitelor platforme ?
Understanding SERP Reports | KeySR
Vouchere Gratuite pentru inregistrarea a 10 conturi Starter pe KeywordSearchRankings.com
FC3DC71EAB
45519EAA23
5A583CE1C6
EA248AD419
C6E0591397
4F1855A806
57D280DCDF
DCD12837E4
712478D02E
AA952EC7CB
Pentru a genera rapoarte SERP locale la nivel de oras, trebuie selectata o singura tara
ex:
Ranking Report for "pizza" on TOP 8 cities in Romania
sau
Ranking Report for pizzahut.ro using "pizza" as keyword on TOP 7 cities in Romania
Postati voucherul folosit pe seopedia pentru a nu mai fi incercat si de alt utilizator.
Orice feedback este binevenit ca reply la acest topic sau la urmatorul email contact@keywordsearchrankings.com
Gratuit dar tot trebuie sa platesc 19E
Am folosit voucherul DCD12837E4
Mersi,
Au mai ramas nefolosite doua vouchere:
5A583CE1C6
57D280DCDF
Foarte interesant, la prima vedere mi s-au parut abonamentele cam "piperate", dar dupa ce am aruncat o privire pot spune ca isi merita bani.
De astazi site-ul beneficiaza de responsive design asa ca puteti rula rapoartele de pe orice device - smartphone, tableta, laptop/desktop etc
- am adaugat crawlere din locatii noi
- rapoartarea pe mai multe orase ale aceleiasi tari a fost optimizata ( in limita crawlerelor disponibile )
- limba in care se face cautarea este independenta de TLD-ul Google ( o puteti modifica, ex: search pe google.ro in limba maghiara )
- functioneaza raportarea si pentru rezultate Mobile ( momentan fara Ads )
Toate rapoartele sunt generate LIVE - din acest motiv timpul de asteptare este de aprox 60s - pentru rapoartele ce dureaza mai mult trebuie sa va inregistrati pentru a primi ulterior email in momentul in care raportul este finalizat
Arata mai bine, uite aici singura problema ce o am.
Tocmai am observat ca am planul Starter, nu tin minte sa fi facut ceva in privinta asta dar iti multumesc.
FC3DC71EAB Starter YES 79 - tiberiur - :) - ai folosit voucherul pt planul Starter la inregistrare
http://i.imm.io/z4cS.png - la mine afiseaza corect. Pare sa fie o problema de browser. Ce browser si ce versiune folosesti ?