Da! Chiar ma intereseaza!
Felicitari pentru munca depusa!
O sa cumpar produsele chiar daca nu sunt 100% cum ma astept. Prefer sa te sustin pentru ca meriti!
Bravo inca o data!
-eu am definit un profil distinct pentru fiecare campanie de inscriere dedicata unui site si cred ca ar fi util sa fie retinute directoarele unde s-a facut inscrierea astfel incat:
a) sa se poata continua inscrierea dupa ce au fost inscrise cateva directoare si am inchis programul (nu sa reiau de la zero cu directoarele prin care am mai trecut)
b) sa pot inscrie siteul respectiv si in noile directore care vor apare la un update
-buton/link pentru sugerarea de noi directoare direct din aplicatie
Multumesc de sugestie. Amandoua optiuni sunt deja implementate:
1. daca te opresti din inscriere poti relua inscrierea si aplicatia va detecta directoarele la care deja ai inscris. Pentru aceste directoare poti genera si un raport in PDF sau HTML
2. Poti sugera sau adauga directoare noi la Submit Suite - Adaugare directoare sau poti direct din aplicatie sa le adaugi ( uite un film cum poti face asta din Website Submitter )
update 24.11.2007 - Website Submitter 2.0 is launched
- optiunile de import si de editare extinse (celor dornici le pot oferi si optiunea de editare completa a listei de directoare - e nevoie doar de o setare "ascunsa" )
- extinderea directoarelor si orientarea spre directoare regionale ( 360 directoare franceze, 200 directoare spaniole, 160 directoare germane, 400 directoare romanesti )
- optimizare in procesul de inscriere, imbunatatire viteza
- optimizari pentru 120 dpi si custom dpi
MAn!
N-am incercat inca dar PROMIT ca o voi face.
L-am descarcat insa n-am avut inca timp indeajuns sa-l testez.
Am lucrat mai serios cu Website Submitter in ultima vreme si sunt de parere ca ajuta in a economisi timpul alocat si in acelasi timp cred ca ar fi util daca s-ar putea controla mai detaliat procesul de adaugare/management al directoarelor noi.
Iata o chestiune de care m-am lovit:
Am adaugat o lista de 500 directoare (general free directories din cel mai recent update de la vilesilencer) insa la folosirea optiunii Add more directories au fost adaugate by default in categoria "user custom directories" si vad ca au fost adaugate doar 325
1) nu am putut sa schimb categoria.. cum procedez daca la viitorul import o sa vreau sa import directoare romanesti? vor fi incadrate tot in categoira "user custom directories" si in mod cert ar trebui sa fie incadrate intr-o categorie distincta
2) Nu am primit niciun mesaj de tipul "Atentie, o parte din directoarele adaugate de tine erau deja in lista" , ca sa imi pot explica diferenta dintre 500 adaugate si 325 listate
Cateva recomandari din partea mea (sorry daca sunt reluari din alte posturi):
1) Cred ca ar fi util sa se poata efectua importuri din csv sau xml (cu instructiunile/exemplele de rigoare). Astfel s-ar putea popula si campurile specifice cum ar fi URL-ul de inscriere, categoria etc
2) Avand in vedere dinamica listei de directoare, ar fi util sa existe si campul "date submitted" sau "last updated on"
3) As vrea sa elimin o parte din directoare, folosind lista "REMOVED" de la vilesilencer (directoare care sunt offline cu domenii expirate sau care si-au schimbat categoria -de ex. nu mai sunt free ci sunt Paid sau Reciprocal) cum s-ar putea rezolva? Eu unul inclin catre o varianta bazata pe importul unei liste, similara cu cea de la 1.
>Am adaugat o lista de 500 directoare (general free directories din cel mai recent update de la vilesilencer) insa la folosirea optiunii Add more directories au fost adaugate by default in categoria "user custom directories" si vad ca au fost adaugate doar 325
Website Submitter adauga doar cele unice care nu mai exista. Ai optiune pentru import de duplicate insa eu nu recomand optiunea aceasta (ambele optiuni se gasesc in ultima versiune de pe site).
>1) nu am putut sa schimb categoria.. cum procedez daca la viitorul import o sa vreau sa import directoare romanesti? vor fi incadrate tot in categoira "user custom directories" si in mod cert ar trebui sa fie incadrate intr-o categorie distincta
Toate directoarele sunt adaugate in user custom directories. Decizia este luata fiinda explica exact categoria corecta. Pentru directoare romanesti lista extrem de des actualizata ( vezi : Top directoare romanesti - Submit Suite Blog )
>2) Nu am primit niciun mesaj de tipul "Atentie, o parte din directoarele adaugate de tine erau deja in lista" , ca sa imi pot explica diferenta dintre 500 adaugate si 325 listate
Este un check-box pe aplicatie care spune "Import duplicate directories" in momentul importarii.
>Cateva recomandari din partea mea (sorry daca sunt reluari din alte posturi):
1) Cred ca ar fi util sa se poata efectua importuri din csv sau xml (cu instructiunile/exemplele de rigoare). Astfel s-ar putea popula si campurile specifice cum ar fi URL-ul de inscriere, categoria etc
E intradevar buna cerinta, eu as prefera pentru astel de importuri sa le fac eu manual si sa le adaug pentru toti userii. Ca si tip and tricks, fisierul usercustom.cdb se poate edita ca si fiser CSV.
2) Avand in vedere dinamica listei de directoare, ar fi util sa existe si campul "date submitted" sau "last updated on"
Excelent, o sa ma gandesc pentru urmatoarea versiune.
> As vrea sa elimin o parte din directoare, folosind lista "REMOVED" de la vilesilencer (directoare care sunt offline cu domenii expirate sau care si-au schimbat categoria -de ex. nu mai sunt free ci sunt Paid sau Reciprocal) cum s-ar putea rezolva? Eu unul inclin catre o varianta bazata pe importul unei liste, similara cu cea de la 1.
Pentru cele din categoria "User custom directories" poti edita, sterge, etc pentru cele din celelalte categorii poti apasa butonul "report" si eu voi face editare si updateul pe server, in felul acesta toata lumea va beneficia de eroare reportata si rezolvata.
Sper ca am raspuns la toata intrebarile, daca lipseste ceva spune-mi si raspund in continuare.
Daca vrei te mai ajut eu cu niste directoare free ... dami pm
si astept si eu o licentza :-"
Directoarele se pot adauga la : Submit Suite - Adaugare directoare
Aplicatia e cormeciala, deci licenta nu vine for free :D Poti profita insa de reducerea de 25% pentru membrii acestui forum:
Submit Suite - Special promotion (Plata cu Paypal)
sau
Submit Suite - 25% Promotion ( plata cu credit card )
Mariusel, sunt curios daca cei ce te-au ajutat cu idei la aplicatia asta au primit licenta aia free promisa de tine la inceputul acestui thread. :)
Salut Ciprian,
Am trimis cred ca in jur de 5 licente free. Plus la cei care au comandat aplicatia au primit 25% reducere ca si membrii ai acestui forum.
Mai este valabila oferta cu reducerea de 25%?
Da este inca valabila, am trimis per email linkul de reducere.
Salut !
Cum pot face rost si eu de reducerea de 25% ?
Pagina de reducere de 25% se gaseste aici.
Prin carte de credit direct fara PayPal nu se poate reducerea ?
Buna, am trimis per PM si plata alternativa cu credit card.
Nu merge linkul da eroare ca nu am articol in cos:
Your Cart
You do not have any items in your cart.
<< Continue Shopping
Ce fac ? Mai trimite un link bun cu 1 buc soft website submitter sau trimite pm cu un cupon cod, nu am trimis pm ca am doar 4 posturi si nu imi permite
Multumesc.
PS:Incearca sa o rezolvi te rog mai repede ca am nevoie de soft
Linkul ce l-am trimis e mai lung si se taie, l-am retrimis facut ca si HTML link ca poti da click pe el.
Multumesc l-am achizitionat.
Am si eu niste propuneri, poate nu m-am prins eu ca unele exista iar celelalte cred ca ar fi bune
1 Nu pot trece dintr-un profil in altul decat daca ies, nu exista back in pagina profil si nici unde pot alege sa trec in alt profil in alta parte, mi se pare normal sa poti schimba profilul.
2 Sa imi apara in lista doar directoarele selectate dupa ce fac selectia si dau ok, ex directoare romanesti si nu toate directoarele si cele alese sa fie doar selectate, cred ca ar fi mult mai usor
3 In raport sa scrie si directoarele esuate pt a vedea clientul caruia ii transmit raportul ca am incercat inscrierea si nu mint
4 Cum sterg un profil ?
5 Ultima sugestie care ar fi super sa pot folosi title ancor text diferiite la alegere din cele introduse in profil si sa fie salvate datele si in raport, ex title ancor text: servicii webdesign 30 dir, servicii seo 20 dir, etc poate chiar si descrieri diferite.
Ata cred ca ii lipsete pt a il face mult mai dinamic
Astept comentariile tale la sugestiile mele
Buna.
Am notat sugestiile, catvea din ele exista in planurile mele. Partea cu raportul o sa fie imbunatatita substantial in versiunile urmatoare. Zilele astea am tot lucrat la update la directoarele romanesti, sa dai update din aplicatie. Acuma sunt 585 si am in lista de verificare inca 200 deci s-ar putea in zilele urmatoare lista sa mai creasca in functie de timpul care il am sa le verific.
Ma bucur sa aud in rest este un soft super dupa parerea mea de novice in seo
Ideal ar fi daca ai putea sa faci si o optiune cand sunt intr-un director ca sa se poata adauga directorul ca favorit si sa pui in lista de sortare directoare si categoria favorit cred ca ar fi bine daca ai reusi sa implementezi aceasta optiune in softul tau
Salutare si spor la treaba !
Salut !
Am mai revenit cu o sugestie care pe mine ma arde cam tare, cred ca ar trebui sa faci cumva ca cele pe care dau esuate sa nu mai apara cand inchid programul si deschid profilul dupa catva timp pt a continua inscrierea la fel cum se intampla cu cele inscrise, sa ai 3 butoane nu, inscris si esuat.
Astept raspuns daca e in planurile tale asa ceva in curand
Salutare si spor la treaba !
Buna,
as putea sa o adaug in versiunea urmatoare. Acum am lasant 2.2 deci probabil versiunea urmatoare va fii in martie. O sa adaug si posibilitate de multiple categorii si inca cateva noi functionalitati.
l-am achizitionat si eu acum cateva ore si deja ma dor degetele :D . pentru versiunile care vor uram se pot adauga mai multe filtre pentru directoare ?
pe mine nu ma intereseaza directoarele de entertainment spre exemplu :)
Pentru directoarele de entertaiment e mai bine sa mergi pe directoare generale si pe categorii entertaiment. Cu optiunea de definire a mai multor categorii va fi mai usor selectia acestora (sper sa reusesc pana in 15 martie sa aduc versiunea noua online).
Mult succes mmariusel.Asteptam cu nerabdare noua versiune Website Directory Submiter.Oricum aplicatia este extraordinar de practica,moderna si fiabila oricarui optimizator web sau propietar de site-uri.
Pe cand inbunatatirile spuse pt luna martie pt ca a trecut luna si nimic nu a aparut ?
Salut.
Deocamdata e pregatita pentru saptamana aceasta lansarea la noua versiune de Article Submitter. Toate noutatile vor fii trimise prin newsletter, odata ce sunt lansate.
La Website Submitter mai am inca de lucru la multiple catagorii si inca cateva functionalitati. Update la baza de date insa se face constant.
Butonul " Raporteaza director " face ceva ???
Am raportat directoare care nu s-au incarcat sau nu mai exista si de fiecare data le vad in lista chiar daca dau update ...
"Raport" pe un director ajungein o baza de date la noi. Cand numarul de raportari ajunge unanumit nivel se face review pe ele. Atentie ca am lansat un update saptamana trecuta pentru directoarele romanesti, si baza de date este mult mai curata acum.
Pentru intrebari tehnice nu ezita sa postezi si in forumul de support (link pe website in josul paginii).
1 Cum fac rost de acest update pt ca vad ca nu am optiunea download ?
2 Pe cand functiile noi pe care spuneai ca le lansezi in martie pt ca sunt foarte dezamagit de program fara functiile specificate ca ar trebui adaugate in postarile mele anterioare, fara ele softul tau ma face sa pierd foarte mult timp, sincer fara suparare.
constantin, poti sa folosesti butonul Update - apare in partea de jos a ferestrei
Salut.
Precum spuneam mai devreme am facut lansare la Article Submitter si Website Popularity. Urmeaza si Website Submitter, insa lansarea o fac dupa ce termin implementarea si testarea.
Nu grabesc procesul acesta fara rost, il fac gradual fiindca sunt cateva modificari majore si v atrebui sa pastrez si compatibilitatea cu profilele vechi.
Pentru updaturile la baza de date click pe buttonul UPDATE in josul aplicatiei.
Problema e ca la update nu apare la article directories cleared and update optiunea download si spune ca nu exista actualizari. apare optiune download doar la cele 2 de mai sus, mie imi arata ceva de genul asta :
April 2008
- Website Popularity 2.3 launched (download)
- Article Submitter 2.3 launched (download)
- article directories cleared and updated
Apropo nu primesc newsletter deloc de cand am cumparat softul
Singur nu cred ca le-a facut softul automat update-urile cand am deschis prog iar eu nu imi amintesc sa fi facut update luna asta, care e prob ? Pot sa vad pe undeva daca am baza de directoare actualizata cu cea lanasata de tine luna asta ?
Article Spinner, exista si pentru limba romana ?
Ar trebuie asa apare ca in screenshotul: http://www.submitsuite.com/images/sc...atest-news.jpg. Apare asa la tine? Alternativ poti face download si instalare la aplicatie direct de pe server. Trimite te rog per PM emailul tau sa verific daca e e inscris in newsletter.
Din pacate nu, doar pentru limba engleza.