E gata versiunea 1.4?
Versiune printabilă
E gata versiunea 1.4?
Maine ar trebuie sa fie lansarea oficiala. Sper sa apuc pe 14 sa o lansez. Optiunile mari in versiunea noua sunt:
- speed 200% improvement
- user custom directories - poti aduga si defini directoarele tale
Salut.
Ca si pana acum, prima lansare inainte cu 24 hr de lansarea oficiala e aici pe seopedia.
Website Submitter 1.4
- complet Microsoft Vista compatible
- speed improvements
- user custom directories (Daca vreti sa adugati propriile directoare se poate face folosind optiunea oferita de butonul "Add Directory"). Directoarele sunt pastrate chiar daca se face o instalare de versiune noua.
- Download Website Submitter 1.4
- video demo cum merge Website Submitter
La intrebari si probleme le raspund cu placere aici.
Salut,
Cu RoboForm incarcam cate 5-6 site-uri odata si apoi faceam aceleasi chesti pe serii si cre ca per total ies mai bine cu timpu.
Poate ar tbi sa iei in considerare sa faci cumva pe thead-uri sau un preload la urmatorul director astfel sa elimini timpu ala de incarcare a urmatorului director.
Ma dau si eu cu parerea!
Oricum, softu e tare, bravo :)
Salut.
Lucrez la multitab + cateva noi features legate absolut toate de viteza si de usurinta de folosire. Versiunea 1.5 (atat de asteptata) va fi probabil 2.0 fiindca modificarile sunt imense.
mmariusel... ziceai pe un thread ca vinzi soft+site. te-am apelat pe Yahoo Messenger, dar nu ai raspuns deloc...
Eu sunt online pe YM. Nu am primit absolut nici un mesaj de la tine. allyourspace.com e vandut deja daca intrebi de el.
ma refeream la mesajul tau de aici , care nu cred ca se referea la siteul cu myspace, ci la produsul cu directory submission ?
www.submitsuite.com nu e de vanzare.
update 16.05.2007 - Website Submitter 1.6
- aplicatia este complet compatibila cu Windows Vista
- 2863 de directoare ( au fost sterse 160 de directoare stricate si adaugate 320 de directoare noi)
- distributia de Google PR este vizibila in imaginea alaturata