misto discutia ...
dar pana la urma despre ce era vorba??
Din experienta va zic acele backlinkuri nu fac sub nici o forma bine.... Beware!!
Respect pentru cei care intelege de ce..!!! Numai respect
Versiune printabilă
misto discutia ...
dar pana la urma despre ce era vorba??
Din experienta va zic acele backlinkuri nu fac sub nici o forma bine.... Beware!!
Respect pentru cei care intelege de ce..!!! Numai respect
Spune-ne si noua de ce nu fac bine?
Eu am folosit tool-ul acum o saptamana pentru un domeniu cumparat acum 9 zile.
Din cele 56 de pagini ale domeniului s-au indexat toate si apar si pe pagina 4 dupa numele domeniului(cuvant cu concurenta mare in SEO)
Foarte bun tool-ul.
lawrians: in prima saptamana orice site are rezultate bune. Sa ne spui in septembrie cum stai cu rezultatele :)
Pai e acelasi lucru ca si softurile alea care fac pinguri.... Am unul cu 60.000 de pagini...
Crezi ca astea iti fac bine??? Iti garantez eu ca nu ...
Merg dar la siteuri foarte mari care isi permit tehnici de blackhat...
Nu toate siteurile isi permit asta...
@diet.pupu - cine zice ca e o tehnica black-hat? daca toti o folosesc si nu au nici un reultat negativ... de ce insisti? ai vreun argumente sau ne dam cu parerea?
Am folosit unealta, am urcat constant in google pana pe prima pagina. n-am mai picat de acolo nici dupa 7 luni.
offtopic: nu se poate ca un moderator sa stearga posturile celor care sunt la vanatoare evidenta de posturi?
Uite, chiar acum am folosit link-ul.
Domeniul pe care l-am pus la bataie este un domeniu din doua cuvinte, despartite de o cratima, dar care de altfel, sunt un exact match domain.
Site-ul are 2 saptamani, timp in care am postat 3 articole pe el.
La momentul actual, nu e in top 100 pe niciun keyword (exceptie facand google.co.uk, unde un keyword secundar e pe pozitia 46).
Sa vedem unde se ajunge. Din ce am mai vazut, tind sa fiu de acord cu Dan si sa spun ca nu o sa se intample nimic rau, ci chiar din contra, mai ales in conditiile in care celelalte tehnici de a creste link-ul nu sunt deloc black hat si nici macar grey hat.
Va tin la curent.
Am sa-l incerc si eu pentru doua domenii noi sunt curios daca se observa ceva rezultate.
Sa traieste prietenii mei care stie ce inseamna aceasta link-uri, care este
Si in plus este si gratuite...ce prostie... asa-i ?
tzarane, daca nu ai nevoie de ele, nu le folosi
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
nu te astepta sa "explodeze" orice site il bagi aici, dar macar te ajuta in indexare...
in principiu orice link e bun, indiferent de pe ce site vine ;)
mult succes! ;)
un mic update: s-a marit viteza de indexare, dar nicio modificare in SERPS.
ce modificari poate sa fie in SERPS daca aceste siteuri is de calitate joasa.. merge doar pentru indexare