Link-Assistant.Com
Versiune printabilă
Link-Assistant.Com
As sugera Advanced Link Manager de la Caphyon.
E extraordinar de folositor cand ai mai multe proiecte si vrei sa supraveghezi evolutia ta sau a competitorilor din punct de vedere a linkurilor. Face grafice, statistici, ai istoric ... e un trial daca vrei sa incerci.
Eu tot market samurai recomand.
Si cum banuiesc ca nu e voie cu link-uri catre resurse dubioase, detalii pe pm :)
Am testat putin woorank.com si e cam dubios.
Imi arata ca nu este w3c valid, dar site-ul este, imi spune ca sunt inscris in dmoz, dar defapt nu este asa...
SEOmoz Tools - nu sunt infailibile, insa ajuta mult (varianta PRO): Open Site Explorer, SEOmoz Toolbar, Competitive Link Research.
SEOBook Tools: Rank Checker, SEOBook Toolbar, SEO for Firefox. Trebuie cont pentru utilizare.
market samurai este pentru mine primul program de seo de care stiu si isi merita banii
Am downloadat si eu astazi trial-ul de de la Market Samurai. Am observat ca este undeva la $150 licenta. Nu stiu daca merita, eu sunt destul de nou in SEO.
Sunt foarte ok toolurile si cine vrea sa le testeze, pe gratis :D, sa foloseasca linku de mai jos. Am dat de el din greseala acum cateva zile. Nu l-am test ca am deja cont platit, dar presupun ca-i valabil : https://www.seomoz.org/cart/freetrial
Gratis si cu atentie...Citat:
Your PRO membership free trial will start once you click “Start My Free Trial!” below. Simply cancel anytime in your first month, and you will not be charged. If you are enjoying PRO, do nothing, and you will automatically continue as a PRO member at the plan rate, $99/month. You can cancel anytime.