1. Comportamentul tau a cerut stergerea topicului si la cererea ta, al userului.
2. Userul respectiv e considerat ca si banat, odata sters...de aia acum ai alt user.
3. Se pare ca romana nu iti e prea cunoscuta. Era o fraza cu subtilitati.
Explicatie: daca pe alte forumuri unele lucruri se accepta, aici ele nu sint acceptate. Asta face ca pentru noi regulile interioare sa ne ofere o protectie, respect, decenta si confort. O paralela imaginara cu o tara, lucru pe care nu l-ai priceput prea bine.
Apoi, te-as ruga sa ma scutesti de analiza psihologica si comportamentala la adresa mea. Cred ca pe tine ar trebui sa te analizezi in primul rand si abia apoi pe altii. COmportamentul tau iresponsabil a declansat mascareala asta de acum. In nici un caz modul meu de a fi. In cazul in care ai probleme existentiale legate de romani, cauta alt forum.
Nu o sa permit niciodata ca pe forumul asta, sa aratati cu degetul.... intr-un mod rasist, spre oameni pe care nu ii cunosti si nu au cum sa se aprere sau sa replice.
Nu e nevoie sa imi raspunsi printr-un post explicativ.
Forumul asta e despre SEO si altele tangentiale, nu despre comportamentul tau sau alt altora ca tine.
Ai luat o decizie de care acum te cam caiesti, asta te face iresponsanbil.
Sanatate.