Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: TudorBiz User sters la cerere

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

1. Comportamentul tau a cerut stergerea topicului si la cererea ta, al userului.
    2. Userul respectiv e considerat ca si banat, odata sters...de aia acum ai alt user.
    3. Se pare ca romana nu iti e prea cunoscuta. Era o fraza cu subtilitati.

Explicatie: daca pe alte forumuri unele lucruri se accepta, aici ele nu sint acceptate. Asta face ca pentru noi regulile interioare sa ne ofere o protectie, respect, decenta si confort. O paralela imaginara cu o tara, lucru pe care nu l-ai priceput prea bine.

Apoi, te-as ruga sa ma scutesti de analiza psihologica si comportamentala la adresa mea. Cred ca pe tine ar trebui sa te analizezi in primul rand si abia apoi pe altii. COmportamentul tau iresponsabil a declansat mascareala asta de acum. In nici un caz modul meu de a fi. In cazul in care ai probleme existentiale legate de romani, cauta alt forum.

Nu o sa permit niciodata ca pe forumul asta, sa aratati cu degetul.... intr-un mod rasist, spre oameni pe care nu ii cunosti si nu au cum sa se aprere sau sa replice.

Nu e nevoie sa imi raspunsi printr-un post explicativ.
    Forumul asta e despre SEO si altele tangentiale, nu despre comportamentul tau sau alt altora ca tine.

Ai luat o decizie de care acum te cam caiesti, asta te face iresponsanbil.
    Sanatate.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    35

Implicit

Ei bine, iata ca nu ai luat (inca) ban. Sa vedem si partea buna a lucrurilor, te-ai (re)inregistrat, deci te intereseaza, vrei sa mai ai un cuvant de spus aici.
    Cu metroul (si in alte multe situatii) nu mergi de placere. Aici insa nu te obliga nimeni sa citesti si cu atat mai putin sa scrii - numai daca vrei !
    Personal apreciez intentia ta initiala, dar da numai informatia, restul comentariilor (care oricum sunt subiective) si analize psiho-socio-umane ne intereseaza prea putin (cel putin pe mine!).

SwissMade Guest

Implicit

Krumel sayz:
    1. Comportamentul tau a cerut stergerea topicului si la cererea ta, al userului.
    after that he sayz again:
    3. Se pare ca romana nu iti e prea cunoscuta.

Uuh! Nu cumva e o vorba romaneasca de genul... rade ciob de oala sparta?

Then... you sayz again:
    Forumul asta e despre SEO si altele tangentiale...
    Question:
    Consideri "tangentiale" SEO si serviciile bancare?

Krumel, Krumel, o sa iti respect dorinta si nu o sa iti raspund in felul in care tu ai postat pentru ca nu m-a deranjat. Poti sa spui despre mine orice, asta ma rog, e un forum in estul Europei, bla bla. Dar DA, m-ar fi deranjat daca ai fi fost functionar la o banca si te-ai fi comportat in felul acela.

@mike_ppc

Tu esti mai moderat si ai spus un adevar. Faptul ca vreau sa am un cuvant de spus. OK, poate ca strici imaginea unui forum, postand anumite cuvinte, dar mi-as fi dorit sa fie sterse acele cuvinte dar lasat continutul, ideea.
    Chiar mai vroiam sa postez pe forum si o alta experienta bancara, ce e drept mai placuta, dar nu am mai facut-o. Mi s-a dat impresia unui forum inchis care nu vrea sa arate si mizeria din spatele ghiseelor anumitor banci.

Am postat chiar subiecte interesante pe acest forum. I-am dat in gat pe aia de la GoDaddy cu anumite chestii, ma rog, unii au fost pro, altii contra, fiecare cu parerea lui. Cel putin la capitolul domenii internet mananc pe paine dar na am fost foarte foarte socat sa vad ca mi se sterge un forum unde ii infieram pe cei de la BRD.

Tu ai dreptate, nu ma obliga nimeni sa zic toate astea, dar forumul are nevoie de aceste informatii. Forumul avea nevoie de un TudorBiz!
    Ca am un limbaj mai colorat, eh! Sunt presedinti care injura in direct si nu se mai opareste nimeni iar eu ca am zis ca e una nesimtita si o companie e de cacat vai ce derapaj!

Uite ca sa nu zici tu sau Krumel ca stric imaginea forumului, il rog in mod direct si deschis, aici pe Krumel sa stearga si acest user si promit ca nu ma intru pe forumul asta nici daca ma injurati aici. Am facut acest user numai ca sa dau niste raspunsuri nu pentru a ramane undeva unde nu sunt dorit.
    Deci Krumel, erase SwissMade si iti promit ca nu mai intru pe forum niciodata.
    Forumul va pierde nu eu, pentru ca e mai grea balanta in partea cu informatiile pe care le cunosc, decat in partea cu limbajul colorat.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Ne pierzi timpul cu "adevarurile" despre altii.
    Sanatate, iti urez a 3-a oara.

Inchid topicul pentru ca initial era doar un anut transparent care a devenit un topic haotic.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. continut de sters.
    De fabby în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd October 2009, 08:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •