Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Reputatie si regulament

emaillist2014 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2014
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit Reputatie si regulament

Nu mi-o luati in nume de rau, am citit putin din regulament si din sistemul de reputatie si mi-am prins urechile
    Am zis ca daca primesc bad la tot ce scriu aproape , sa vad macar despre ce e vorba.
    Mie imi vine pur si simplu sa rad , n-am mai intalnit un forum asa de complicat , cu putere cu reputatie , ma simt ca un incepator amarat in care dau toti cu bad si de aia imi vine sa rad , cum sa taberi pe un incepator cu atata regulament , mai ca ma incearca ideea sa ma pensionez
    Nu stiu daca moderatorii si-au pus problema regulamentului foarte complicat sau poate eu nu mai tin pasul cu timpurile , forumurile se schimba , dar parca e un sistem inchis , ciudat ,asta cu putere, reputatie , spam, etc..
    Inteleg ca reguli trebuie sa existe , dar riscam sa ne ocupam mai mult de reguli decat de continut.
    Poate sa-mi spuna si mie cineva , ce se intampla daca primesti intr-una bad la ce scrii , eu am o bulina din aia rosie si vreo 6 de bad.Iar imi vine sa rad , mi-aduc aminte demult de tot cand eram la scoala si faceam cate o prostie , luam nota proasta , cam asa ma simt si acuma , cu amendamentul ca atunci ma suparam rau pe mine sau pe altii , acuma imi vine sa rad , m-am intors la scoala
    O faza tare mi se pare cea cu limba romana , aveam mai tot timpul 10 si am facut ceva scoala , pe timpuri , nu dupa revolutie , e posibil sa fi primit bad si pe limba romana , asa e cand imbatranesti te mai ramolesti , uiti si limba materna , asa ca trebuie sa fii atentionat.
    Cu riscul sa-mi mai iau vreo cateva de bad , sper ca v-am bine dispus.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2014
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Tocmai m-am uitat la mine si scrie putere,reputatie 0 , asta inseamna ca sunt o nulitate , de acum pot sa progresez , daca fac 1 punct inseamna ca am crescut infinit .

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Simplu: citesti mai mult si intelegi
    Ca idee, e totusi unul dintre putinele forumuri care s-a mentinut atatia ani. Sa vezi pe alte forumuri non-seo cat de stresati sunt pentru "publicare reclama" Cum pui un link extern, cum sar gramada Deci relax.
    Poate ar ajuta sa pui un nume "mai real", localitate, varsta... (le gasesti si pe ele in regulament) desi banuiesc ca nu pt asta ai fost "penalizat".
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2014
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Merci pentru informatii.
    Pe aia cu linkuri externe , adica practic sa-ti faci reclama la ceva ,pentru tine sau pentru altii , o stiu , nu fac asa ceva...
    Si mai stiu un lucru , sa nu zici de bani , cum se pot face bani , ca nu prea e de bine.
    Aici inteleg , e mult spam si foarte multe propuneri neserioase , de proasta calitate.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de emaillist2014 Vezi Post
    Inteleg ca reguli trebuie sa existe , dar riscam sa ne ocupam mai mult de reguli decat de continut.
    Nu-ti bate capul cu regulile si cu reputatia (parerea mea). Daca te chinui prea mult cu reputatiile, e ca si cum ai incerca sa trisezi cand iti faci un test de personalitate dintr-o revista de femei.

Daca te pasioneaza subiectul, iti pot face o lista cu asemenea topicuri in care se vorbeste despre reputatie si regulament. Unul din aceste topicuri are 1173 de pagini. Multi spun ca le-a luat doar 3 zile sa-l citeasca in intregime.
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Cu riscul sa-mi mai iau vreo cateva de bad , sper ca v-am bine dispus.
    Nu prea. Ai deschis un alt topic despre acelasi subiect, pe acelasi forum unde mai sunt alte topicuri similare.

Pe scurt, pe seopedia majoritatea ajung cu "avant", iar dupa 2 saptamani se potolesc sau dispar. Forumul e public, oricine beneficiaza de informatiile postate public (lipeste doar PM-ul). Sunt multe alte mii de persoane care inca citesc forumul, fara sa posteze, pentru ca nu se "potrivesc". Fiecare e seo-ist la el la scara, are strategiile lui super curate, vinde doar afaceri bune, la preturi mici, .... dar nu pe seopedia. Oare de ce?

Cat timp participi in comunitate, bulina rosie se "coace" in verde. Daca vrei doar sa ne vinzi ceva, serviciu sau produse (gogosi), atunci apar problemele.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2014
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Da
    Nu vand nimic , eu cumpar sau vreau sa cumpar , dar nu gasesc.
    Caut trafic romanesc pe nisa forex sau binary option , ppc sau display ads, da nu gasesc in romania asa ceva.
    Si mai caut experienta , cazuri studiate pe oferte cpa (affiliate cpa network), dar iar nu prea gasesc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2014
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu inteleg un lucru
    De ce sa dai bad la o replica intr-un post in care scriu(era vorba de google pr versus alexa)
    Si spun
    "Sunt multe site-uri care nu sunt interesare de google pr dar au in alexa un scor f. bun si dau un exemplu cu alexa rank in jur de 8000 si cu google pr =0
    n-am facut reclama , n-am dat vreun link de afiliere , ca nu ma intereseaza , doar am facut o constatare si pentru asta am primit 5 de bad , adica 5 oameni spun ca ce am scris acolo e rau de tot.
    Ar fi foarte interesant pentru mine daca as afla care este motivatia acordarii acestui calificativ, nu ma intereseaza reputatia , dar chiar nu inteleg de ce o persoana da bad la o simpla constatare.
    Merg mai departe si spun
    Este f. bine ca se intampla asa , daca exista site-uri care fac bani si nu sunt interesate de google pr si este bine ca sunt multe .
    Cine ste google sa detina monoplolul pe toata lumea?
    Iata ca se poate si fara google.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    506
    Putere Rep
    29

Implicit

Iata ca se poate si fara google.
    Se poata si fara google, dar de ce sa renunti la el cand si de acolo castigi o paine?

Referitor la reputatia ta, puneti numele tau, prezintate. Cum a zis si Tom mai sus, multi isi iau avant rapid si zboara la fel de rapid.
    .

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Eu nu inteleg de ce te intereseaza motivul negativului, avand in vedere tu ai venit de fapt sa cauti info despre altceva. Si mai faci si topic nou despre asta. Topic fara un final fericit, fireste.
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cui am dat eu azi reputatie
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 118
    Ultimul Post: 17th May 2013, 11:40
  2. Reputatie
    De StarNET în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th February 2012, 18:42
  3. Punctele de reputatie
    De acsa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27