Eu as vrea sa postez o lista frumoasa de ponturi domenii la marketplace dar nu ma lasa.
Oricum pentru pastrarea calitatii forumului si a utilizatorilor sunt de acord ca putin control e bun.
Versiune printabilă
Eu as vrea sa postez o lista frumoasa de ponturi domenii la marketplace dar nu ma lasa.
Oricum pentru pastrarea calitatii forumului si a utilizatorilor sunt de acord ca putin control e bun.
Asteapta o luna si e posibil sa poti posta in marketplace, asta ar fi o prima conditie.
Si eu sunt membru de aproape 3 ani si nu pot posta in acea cateogrie :)
Pentru ca nu ai 30 de posturi
ca sa dai vot presupun ca trebuie sa ai tot vreo 30 de mesaje nu ?
citeste aici
Eu încerc să-mi fac activitate pe forum, dar pare-se că regulile sunt făcute pentru a ne limita. Nu neg, aș plasa un anunț pentru scrierea de articole, și înțeleg ideea că trebuie să îmi aduc contribuția de 1500 cuvinte în 30 postări... tot ce aș dori ar fi să mi se permită să fac acest lucru, răspunzând la unele subiecte la care am informații cu care să contribui, în mod pertinent și fără să plasez reclame, conturi de afiliat, sau alte lucruri care într-un fel e de bun simț să fie interzise. În schimb, primesc cartonaș roșu, cum că "Nu învii subiecte din 2007".
În regulament nu se specifica o vechime a postărilor peste care e interzis să răspunzi la ele... în schimb, aș propune ca - la fel cum există pe alte forumuri - să creați un sistem de închidere a postărilor, cu un tag Solved, astfel încât să se știe clar și fără echivoc că acestea sunt doar pentru arhivă și nu că ar mai putea fi deschise ulterior.
Luci, cei care folosesc seopedia, o fac simplu, folosind meniul "what's new"(intre Forumu si Spy). Asta inseamna ca vor sa vada ce posturi NOI sunt pe forum, daca au primit raspunsuri la intrebarile lor, sau daca posturile unde au raspuns, au postari noi.
Acum, cand apar postari din 2007, te uiti uimit sa vezi "CE este NOU", si constanti ca NOU este: si eu am patit la fe, sau, interesanta postare, sau, eu cred ca nu e corect, etc, etc.
Atunci vine negativul! Care are sens, logica si este meritat.
Ai nevoie de 30 de posturi. Cred ca esti destul de inteligent sa le faci, fara sa dezgropi posturi si discutii din 2007. Spor.
Înțeleg și mulțumesc pentru clarificări. Datorez de asemenea scuze pentru neînțelegere..