Primesc mail:
"Stimate client ING,
Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile noastre online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.
Stimate client ING,
Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile noastre online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.
Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata ING
Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs. .
2006-2011 ING Romвnia. Toate drepturile rezervate.
">Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata ING
Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs. .
2006-2011 ING Romвnia. Toate drepturile rezervate."
Accesez linkul din text si sare browserul ( chrome ):
"Avertisment: Site suspectat de phishing!
Site-ul web de la adresa ip-83-99-41-150.dyn.luxdsl.pt.lu a fost semnalat ca fiind un site de „phishing”. Site-urile de phishing înșeală utilizatorii pentru ca aceștia să divulge informații personale sau financiare, adesea însușindu-și identitatea unor instituții de încredere, cum ar fi băncile."
In adress bar se vede:
"h ttp://ip-83-99-41-150.dyn.luxdsl.pt.lu/ing.ro/"
La accesarea siteului ( ca sa vad si eu despre ce este vorba, nu recomand asa ceva in general poate luati virusi ):
"Eroare de server
Serverul pentruh ttp://ip-83-99-41-150.dyn.luxdsl.pt.lu/ing.ro/ a răspuns prea târziu. Este posibil să fie supraîncărcat."
La show details in gmail vad:
"from ING Bank suport.clienti@ing.ro
to
date Thu, Jun 2, 2011 at 3:03 AM
subject ING Bank - Departamentul Online"
De unde stiu ca am cont la ING, de unde au adreasa mea de email atasata acestui cont... nu am nici cea mai vaga idee.