-
Ziua buna
Ma numesc Rotaru Marius....26 de ani...inca student (Iasi) in ultimul an, ce sa-i faci daca nu mi-a placut scoala la vremea ei :D ....
Stiu un pic din toate: HTML, CSS, Flash, 3DMax, Photoshop, ceva Hardware, ceva electronica, ceva mecanica, etc (doar sunt roman e in firea noastra sa stim din toate dar nici una bine)
Site personal: avataru.ro (ma gandeam eu ca o sa scot nu stiu ce bani din Ads dar de unde, mai mult am scos din buzunar pe gazduire si domeniu...ca sa nu mai spun de timpul pierdut prin editorul HTML.....asta dupa ce am luat de pe net un template la care ma gandeam eu ca mai modific un pic si e gata treaba, dar de unde...am preferat sa-l fac de la zero )
cam atat momentan...
-
-
Welcome to SEO LAND
Bravo pentru efort,tema :confused:
Ultimul an ?la ce facultate?ce studiezi?
Si eu sunt din Iasi!
-
Politehnica - SIM (Stiinta si Ingineri Materialelor)... un alt domeniu pe care il pot adauga la cele enumerate mai sus din care stiu cate ceva dar nu prea multe :D ....in mare e vb de aliaje feroase sau neferoase, nu vreau sa plictisesc pe nimeni :)
-
bun venit in comunitate ;)
-
-
ce comunitate primitoare :D multumesc baieti
-
Fii binevenit, Marius! Sunt si fete, dar cred ca-s mai timide!
-
helo, la cat mai bune postari!
-
Bun venit Marius,sa stii ca este o comunitate foarte primitoare, eu m-am convins de asta :)
-
Bine ai venit. Cred ca de la tine am furat comment-ul din semnatura mea, nu? O sa iti pun copyright :P
Site-ul tau arata bine, dar as avea 3 sugestii, daca imi permiti:
1. Colturile sunt rotunjite iar in structura site-ului folosesti forme drepte si nu prea pusca. In plus sunt putin "jagged". Ce-i drept, e un pet peeve de-al meu cu colturile rotunjite, poate pe altii nu ii deranjeaza.
2. Fontul folosit pe prima pagina e ok pentru titlu si meniu, dar textul nu e deloc lizibil. In plus, o mare parte din textul de pe homepage e bagat in imagini, ceea ce inseamna ca nu e indexat de motoarele de cautare. Chiar daca nu pare foarte important, sa ai cateva keywords de genul "Avatar 1" "Userbar 2" sau "Cum sa salvezi avatare" pe pagina poate conta.
3. Meta description diferita.
-
Bine ai venit Marius, vezi umpic in legatura cu avataru dot ro, daca tot vrei trafic = revenue s.a.m.d incearca sa pui continut mai mult, un site de avatare fara 20k pagini indexate nu prea ii de avatare :) (asta ii valabila pentru orice website relatat la poze), sau cel putin asta este parerea mea, nu inseamna ca si trebuie sa faci :)
-
Bine ai venit, Marius... eu tot din Iasi sunt :)
-
bun venit in comunitate :) sper sa te simti bine aici .... si de ce nu .... daca ai nevoie de ajutor .... cere si ti se va da !
-
avand in vedere ca nu am decat 13 posturi si unde trebuie nu-mi pot posta problma o voi posta aici :) ... am facut update la IE8 Beta2, iar site-ul meu (avataru.ro) nu se mai afiseaza cum trebuie ci prezinta o mica problema ...in sectiunea de avatare meniul vertical din dreapta are o problema, sunt intoroduse niste spatii intre butoane ... daca setez din browser "text size" smaller totul revine la normal ...
ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?
edit: :D cu ajutorul unui prieten am gasit problema in css, oricum am fost ajutata si am mai optimizat un pic pagina...aveam ceva css si in html nu numai in style.css, oricum e bine in IE8 acum.
totusi ar mai fi o mica problema in firefox si chrome sub meniu la limita cu footerul am un linie goala pe inaltimea a 2 pixeli, o solutie?