Bine v-am gasit. Am mai avut un user aici, in trecut, insa nu mi-l mai amintesc de nici o culoare (nici email, nici user, nici parola, nici nimic).
Versiune printabilă
Bine v-am gasit. Am mai avut un user aici, in trecut, insa nu mi-l mai amintesc de nici o culoare (nici email, nici user, nici parola, nici nimic).
Tu fiind?
Asta e prezentare? Sau doar un post in plus.
Cred ca ar trebui niste regulimai tricte ptr cei care se "prezinta".
"Bad hair day" Krumel? Esti tare drastic azi :twisted: !
Nu, doar ca as prefera ca prezentarile sa fie prezentari...sau daca nu...sa nu le mai faca.
Mesajul de genul : "Eu sint eu si imi plac femeile, masinile, mancarea calda si sariturile de pe trambulina"...nu sint prezentari.
Si in plus, cred ca multi dintre voi sint satui de astfel de topicuri sau posturi.
Pai ce ar trebui sa zica omul in prezentare ? ce job are , pentru ce firma lucreaza ?
E prezentare , noi sa il cunoastem pe "el" , daca "lui" ii plac masinile si ne-o impartaseste nu vad care e problema. Fiecare are stilul lui...
Prezentarile sa fie prezentari ..sau mai bine ai inchide sectiunea si atunci nu ar mai exista problema asta , de a citi prezentari ale persoanelor carora le plac fordurile sau mai stiu eu.
Just my opinion...
darkstar_tfd, cred ca si tu si altii au inteles foarte bine ce am vrut sa zic.
"Salut, sint eu cel care e de ceva timp pe forumul asta" - nu e prezentare.
Apoi, nu te obliga nimeni sa o faci, tine doar de bunul simt.
Dar decat sa spui intr-o prezentare un nimic...mai bine nu "te mai prezinti".
Daca ti-as spune ca eu sint Krumel....ti se pare ca m-am prezentat?
Treceti peste, tine de cei 7 ani de acasa. Unii cred ca netul e haiducie. O fi in alte parti....
Exista mereu posibilitatea de edit sau delete in cazul in care prezentarea nu corespunde regulilor forumului ( sau viitoarelor reguli :D ).
Da, dar politicos e sa ii spui omului ca a gresit, ii dai o sansa sa indrepte lucrurile.