-
$piderman/andrei
Salut,
Ma numesc Andrei si de vreo 5 ani lucrez ca programator (programare pentru web in special). Am inceput cu linux & php & mysql si am ajuns la windows & asp.net & sql server. De aproape 1 an a inceput sa ma intereseze subiectul SEO si am inceput sa aloc mai mult timp pentru a studia acest lucru. Am cateva proiecte aproape finalizate pe care le voi prezenta la "Studii de caz".
Mai sunt membrii ai acestui forum care folosesc asp.net & sql server ?
Sunt cateva subiecte legate de optimizarea paginii si url rewriting, in special cu asp.net 2.0, pe care as vrea sa le discut.
Multumesc,
$piderman/andrei.
-
Bine ai venit!
Eu folosesc asp + sql, cred ca restul folosesc php, dar poate ma insel.
Despre url rewriting, ma rog de hosting sa implementeze Isapi Rewrite. Dupa aia tb sa-mi bat capul cum implementez eu url rewrite :)
-
-
In ASP.NET url rewriting-ul e o placere. Spre deosebire de ASP standard, ai niste posibilitati destul de meseriase.
Bine ai venit pe forum, si astept cu interes contributia ta legata de ASP.NET.
-
Multumesc pentru primire.
@Diana: Unde ai hostingul? Si de ce nu ai incercat sa treci la asp.net?
@Ciprian Sorlea: Da este o placere. Desi la inceput am avut probleme pentru ca am folosit url mappingul implementat de Microsoft in asp.net 2.0. Cu ajutorul google webmasters tools am descoperit problema care este descrisa si pe blogul lui Matt Cutts: www . mattcutts.com/blog/asp-net-2-and-url-rewriting-sometimes-harmful
Initial am vrut sa scriu eu un modul de url rewriting dar din lipsa de timp (am si o facultate de terminat pe langa serviciu si proiecte personale) am folosit un modul gata facut si gratuit: www . urlrewriting.net/en/Default.aspx
-
La edomenii.ro. Abia am invatat sa lucrez in asp. Poate in viitor o sa trec si la asp.net. Nu sunt programator de profesie, asa ca merge mai greu.