Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Salutare tuturor! Un programator bulgar pasionat de IT, hobby proiecte și o mică curi

KKKostov este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2026
    Posturi
    0
    Putere Rep
    0

Implicit Salutare tuturor! Un programator bulgar pasionat de IT, hobby proiecte și o mică curi

Salutare comunitate!

Urmăresc forumul de ceva timp și am zis că a venit momentul să trecem la nivelul următor și să fac o scurtă prezentare, mai ales că simt o conexiune puternică cu această parte a lumii.

Sunt din Bulgaria, lucrez ca programator în industria IT de destul de mult timp și îmi place să spun că "codul" este a doua mea limbă maternă. Pe lângă jobul de zi cu zi, sunt un mare fan al proiectelor personale (hobby projects) – cred că cea mai bună modalitate de a învăța tehnologii noi este să construiești chestii de la zero și să vezi cum funcționează în "wild".

De curând, am lansat și două proiecte pe care am început să le dezvolt și pe care sper să le găsiți utile:

verificarecnp.ro – Un instrument simplu și rapid creat pentru a veni în ajutorul celor care au nevoie să valideze sau să verifice structura codurilor numerice personale.

seoreport.ro – Un proiect mai recent dedicat optimizării pentru motoarele de căutare (SEO), gândit să ofere o privire de ansamblu și rapoarte utile pentru site-uri.

Îmi place să inovez, să experimentez cu diverse tehnologii și, cel mai important, să învăț din interacțiunea cu oameni pasionați ca voi.

Dacă aveți întrebări despre proiectele mele, sugestii de îmbunătățire, sau vreți pur și simplu să discutăm despre programare, IT sau orice altceva, dați de știre! Sunt deschis la idei și colaborări.

O zi excelentă tuturor și ne auzim prin comentarii!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Salut, nu stiu daca textul tau este scris de AI - ma rog, tradus, dar pare ok in romana ( interesant este ca ai ales si TLD-uri romanesti ). Eu lucrez cu o firma din Bulgaria ) care produce si vinde goblenuri... poate gasim cum sa colaboram ca na... eu nu stiu bulgara si ei nu prea stiu engleza/franceza/romana . Mai mult, am ajuns la slavi in poriectul meu de pe Istoria.org.ro si curand o sa trec d ela romana la alte limbi ( asa ca poate transformam un site intr-o aplicatie ) - ( am uitat sa spun ca-s cam batranel : 71 de ani ). In rest.. Bine ai venit in comunitate!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

KKKostov este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2026
    Posturi
    0
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut și mulțumesc pentru primirea călduroasă!

Da, folosesc AI pentru traducere, deoarece încă nu vorbesc limba română. Conținutul și ideile îmi aparțin însă în totalitate — AI mă ajută doar să le exprim într-o română ușor de înțeles.

Am ales domenii românești deoarece văd oportunități bune pentru proiecte de nișă utile pe piața din România. Deja dezvolt câteva astfel de site-uri.

Mi-ar face plăcere să ajut fie la comunicarea cu firma bulgărească de goblenuri, fie la partea tehnică a proiectului Istoria.org.ro. Lucrez în principal cu Laravel, iar transformarea unui site într-o aplicație web mai complexă este chiar domeniul meu.

Iar vârsta nu contează prea mult — faptul că la 71 de ani continuați să dezvoltați proiecte și să învățați lucruri noi merită tot respectul. 🙂

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut programator Wordpress/PHP pentru diverse proiecte
    De AntonioTony în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 24th April 2020, 18:11
  2. Caut programator web - colaborare proiecte A-Z
    De CoSticla în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th November 2016, 00:38
  3. Caut programator pentru proiecte
    De Mihai_Is în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 0