Ex-Level ? Sau current Level ? Curios doar.
Versiune printabilă
Ca sa-l furi tu la kondiment? Sau ati gasit? :D
S-o... nu sa-l .. :)
Dar nu .. Nu despre asta este vorba.
Tu ai un al 6-lea simt sau informatii la care eu nu am acces. :D De unde sti ca e doamna din moment ce ala e primul "ei" post?
cred ca-i vede mailul :)
Este un forum de SEO, deci nu conteaza sexul, nu? Domnule Mezei, PM - tin la confidentialitatea informatiilor personale (de ce faceti restrictii la MP, de ce nu restrictionati nr. de posturi sau au devenit forumurile romanesti atat de periculoase? - scuzati offtopic). Motivul pentru care vreau mai multe detalii in nici un caz nu este ilegitim, dar o colaborare presupune intelegerea business-ului si personal cred ca e foarte greu, momentan, sa activezi cu succes in SEO pe si cu atat mai putin pentru piata romaneasca. Totusi, din moment ce nu stiu mai nimic pe plan local, intreb :)
Nu facem discriminari pe baza de sex. Uita-te la supermoderatori de exemplu :) Cat despre restul intrebarilor, cred ca mai bine incerci aria administrativa.
Dar chiar nu a fost vorba de discriminare. Eram pur si simplu curios.
Daca am incalcat acest drept let me know te rog.Citat:
Domnule Mezei, PM - tin la confidentialitatea informatiilor personale (de ce faceti restrictii la MP, de ce nu restrictionati nr. de posturi sau au devenit forumurile romanesti atat de periculoase? - scuzati offtopic).
Eu am avut o singura intrebare ... Cea initiala .. Ex-Level sau current Level ? Si atat :)Citat:
Motivul pentru care vreau mai multe detalii in nici un caz nu este ilegitim, dar o colaborare presupune intelegerea business-ului si personal cred ca e foarte greu, momentan, sa activezi cu succes in SEO pe si cu atat mai putin pentru piata romaneasca.
:)
Imi pare rau ca discutia decurge offtopic, dar observ ca OP nu raspunde.
<offtopic>
Cristian Mezei:
1. Nu am considerat discriminare. Un forum nu poate exprima tonul unei conversatii, asadar scuze daca "tonul" a parut.. suparat - nu asta a fost intentia mea
2. Nu s-a incalcat nimic. Doar ca acestea sunt preferintele mele. Nu inseamna ca daca preferintele altora sunt diametral opuse, e rau. Doar ca in cazul meu, asa prefer :)
3. Larael e personajul meu de WoW, daca de aici s-a tras concluzia. Orice deductii ar fi un subiect mai bun pentru offtopic, parerea mea ;) .
</offtopic>
Momentan pun la indoiala seriozitatea OP-ului. Dar tot e bine ca am dat de un forum care imi place :)
Propun curatarea topicului de OT-uri. In special de ale mele