Nu am inteles ce vrei sa transmiti exact. :)
Versiune printabilă
Nu am inteles ce vrei sa transmiti exact. :)
cred ca in Romania acest forum e unicat... chiar te ajuta sa evoluezi si te obliga sa gandesti
nu stiu de ce te-ai ofuscat asa... domnu Ciprian si nu am inteles cu ce am deranjat? si daca am un bisnis in it care e problema?
sorry daca te-ai simptit atacat.... vorbeam la general nu cu intentia de a ma referi la tine, deci imi cer scuze din nou
inscaun, oamenii iti dau o sansa sa te adaptezi comunitatii. Nu poti..ne poti urmari dinafara. E un lucru pe care il tot sugerez multora.
Nu avem nevoie de oameni care confunda un forum cu Irc-ul. Ti se vorbeste/scrie intr-o romana cat de cat receptibila. Incearca sa faci la fel. Ca sa fii inteles...nu de altceva. Probabil ca daca o sa continui asa o sa fii ignorat de comnitate si nu in ultimul rand, exclus.
Ciprian, asta am si spus...sa il ridicam...dar prejudecatile sint ale unor oameni slabim. Ca si comunitate trebuie sa dam o sansa noilor veniti sa se adapteze.
Nimic mai mult.
Cristian avusese o idee buna cu scrisoarea de intentie..poate ptr. multi ar fi ceva deranjant, dar ptr. noi era o protectie utila.
Tot repet: orice user poate raporta nereguli, exista un butin ptr. asa ceva. Moderatorii pot sterge posturi sau topicuri care nu sint coerente, pe subiect, etc.
Daca noi ca si comunitate nu excludem oamenii pe care ii consideram ca nu au ce cauta aici, atunci a astepta doar un moderator sau admin sa aibe atitudine, e cam delasator...ca atitudine din partea unora din comunitate.
Deci, daca sinteti deranjati de comportamente ale unor useri...folositi butonul de raportare catre moderatori sau admin; folositi reputatia; exprimati-va parerile.
Asa ridicam nivelul unei comunitati..in nici un caz prin prejudecati sau ignoranta.
:goth: Nu acuz pe nimeni.
Cristian, esti unul dintre cei care stie cel mai bine ce inseamna o astfel de solutie. Personal mi s-a parut o idee buna. Learn@Relex o foloseau si au evitat o preioada acceptarea de useri "fantoma". Problama e ca Learn@Relex a cam murit...nu stiu daca din cauza scrisorii sau nu.
Eu as sugera, ca sa nu se ajunga la asa ceva, putina atitudine din partea comunitatii. Fiecare user poate raporta ceea ce nu i se pare ca fiind propice comunitatii. Folositi butonul de Report. Ne ajutati spre a evita astfel de atitudini.
Ar fi bine ca userii noi sa nu poata scrie mai mult de 3 posturi pe zi ,timp de 2 saptamani sa zicem - ei mai mult sa rasfoiasca . Astfel ca,cei nefamiliarizati cu forumul ,cum e inscaun,nu vor mai umple forumul de mesaje fara valoare intr-o zi. Selectia celor care raman se va face natural,fara a mai bana pe nimeni.
de acord cu evolution, va rog sa inchideti threadu asta, deja e offtopic
am inteles ce era de inteles, sa trecem peste asta.