-
salutare, eu sunt serban
Serban, redactor, consultant independent, mai nou trainer. Am ajuns pe forumul SEO in primul rand pentru ca ma intereseaza tot ce tine de net. Pe langa asta, ma ocup de doua proiecte, situri "de nisa" care apartin domeniului meu: horticultura. partea buna: imi place ce fac, si nu fac nimic altceva. partea proasta: le fac singur, deci dupa ce am invatat html, acum invat (sper sa) si seo. normal, de la cei mai in tema decat mine, si care chiar stiu cu ce se mananca chestia asta. inca o data, numai bine, tuturor. si trafic greu ;)
-
Bine ai venit Serban.
In calitate de redactor, presupun ca stai bine la copyrighting si continut nu ? :)
Asta e cel mai important. HTML poate invata oricine.
-
Cristian, bine te-am gasit, ca inteleg ca tu esti gazda. Da, continutul de calitate si original este baza pe care o am pentru site. Se discuta pe undeva pe aici despre fidelizare, asta caut si eu. Cel mai mult nu ma intereseaza clickurile pe zi, ci ca cel care le-a dat azi, sa le dea si maine. Asta nu poti face decat venind zi de zi cu ceea ce il intereseaza pe omul ala. Cam asta incerc sa fac, si recunosc ca e al naibii de greu sa o iei de la zero, pt ca efectiv am facut totul de la zero, cu un amarat de frontpage...
-