Salutare dragi colegi de pe Seopedia.
Deşi, după cum puteţi vedea, am cont aici din data de 16 Nov. 2013 nu m-am prezentat şi nici mare lucru nu am postat prin zonă. În ciuda acestui lucru vă citesc zilnic şi pot spune că am învăţat destul de multe de la voi şi pentru asta vă mulţumesc, oarecum.
Să trecem la mine. Sunt un tânăr din judeţul Călăraşi, pasionat de tehnologie şi tot ce ţine de online, am un blog personal şi încă 2 generaliste, am scris şi scriu articole pentru câţiva membrii de pe aici şi alţi colaboratori care nu au conturi pe seopedia şi încerc să învăţ cât mai multe despre mediul online în speranţa că peste ani mă voi putea întreţine singur din aşa ceva.
Trecând la alte pasiuni, cred că pot spune că sunt conspiraţionist, citind aproape zilnic diverse lucruri despre masonerie, illuminati, societăţi secrete, şamd.
Atât despre mine. Bine v-am găsit, într-un fel, chiar dacă sunt pe aici încă din 2013. :)
Edit: Am uitat să spun, sper să ne înţelegem bine şi să legăm ceva prietenii şi eventual colaborări dacă va fi cazul. Mult succes tuturor!