-
Salutare!
Salut,
Ma numesc Ciprian, am 23 de ani, sunt pasionat de IT si am ajuns pe acest forum din dorinta de a invata cat mai multe tehnici SEO, pentru a-mi promova site-urile corect.
Sunt student in anul 3 la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău, Facultatea de Inginerie la Calculatoare si Tehnologia Informatiei.
O zi buna tuturor!
-
-
Welcome! Cel mai bun proiect pana acum? :)
-
Salut Ciprian, bine ai venit!
-
Salut, bun venit si asteptam colaborarile.
-
Multumesc pentru urarile de bun venit.
Popa Mihai, primul meu blog l-am inceput pe la 15 ani, care a fost un esec pentru ca eram la in ceput si ca tot omul la inceput cautam rezultate rapide in scurt timp si am folosit unele tehnici seo Black Hat, apoi am detinut doua site-uri de jocuri flash si un blog pe care postam articole cu "game cheats" care ajunsese la PR4 si vreo 700-900 unici pe zi (pot spune ca el a fost cel mai bun proiect) dar am renuntat ca nu prea era profitabil si imi ocupa mult timp, apoi am facut un blog pe nisa "weight loss" care scoteam bani din afilierea cu ClickBank, Amazon si reclame Adsense care are un cpc desut de mare pe nisa asta, era destul de profitabil dar din lipsa de timp si din cauza unor evenimente am renuntat, apoi a urmat o pauza de vreo 2 ani. Acum lucrez la un site gen GSMArena care nu are momentan PR pentru ca nu am prins update-ul. Cam asta a fost pe scurt "aventura" mea.