-
Salut tuturor
Salut , ma numesc Cosmin ( Bucuresti ) , am 20 de ani si sunt pasionat in special de SEO . Uramresc de ceva vreme forumul dar nu am avut un cont , acu cateva zile am zis sa imi fac cont pentru a beneficia de facilitatile ca membru :) . De cand uramresc forumul am invatat cate ceva despre SEO in special seo off page . Stiu ca sunt multi membri cu experienta in seo si imi doresc sa acaparez cuvostinte pe langa ce stiu si eu . Sper sa ne intelegem si o zi frumoasa tuturor :)
-
Daca urmaresti de mult timp forumul, de ce primul post este despre cumparare de linkuri blackhat? Plus reclama la situl care vinde blackhat. E un sistem care opreste membrii ca tine sa vina si sa-si faca reclama, tu ai fost mai smecher si ai pus 2-3 spatii, doar ca sa plasezi linkul.
Numa' zic. Bun venit!
-
Bun venit Cosmin
La o adica... cu sute de ani in urma toti am cautat cai si metode de ridicare rapida in 2-3 zile :)
Doar exersand intelegi ca nu e o afacere pe termen lung si ajungi pe calea cea buna :) Spor la studiat.
-
Salutari Cosmin ,
Ca si tine , am descoperit forumul acum 2-3 zile si m-am inregistrat cautand anumite sugestii . Nu am fost dezamagit si am observat ca membrii de aici, chiar ofera detalii amanuntite despre tot ce tine de SEO.