-
Salut
Salut,
aceasta comunitate care la prima vedere pare una super profi! insa la primul meu comentariu ma mai gandesc daca intradevar asa este.
Aceasta postare consta in descrierea mea! asa ca ma apuc de treaba.
Sunt fotograf de meserie, imi place mult fotografia de nunta! din anul 2004 cand apareau primele dslr: canon 350 rebel apoi canon 20d, etc... atunci eu le descopeream.
Fiind in acest domeniu! in sezonul de iarna, cand in acest domeniu se ia o pauza! am descoperit "blogspot" si de aici foarte multe bloguri pe aceasta platforma, care au adus castiguri frumoase la aceea vreme.
Dupa o perioada de timp, am considerat ca merita sa investesc in website-uri, deoarece continutul dupa bloguri se copia foarte usor de cineva care isi crea website dupa ideea mea.
Un exemplu clar unde am pierdut exclusivitatea la o idee de a mea, era horoscop urania, am fost primul care am avut blog de horoscop urania pe platforma "blogspot" si "wordpress" iar alt cineva a vanat ideea mea si a cumparat domenile cu .ro si .com ( ca sa nu se creada ca vb din filme blogul dupa wordpress este: horoscopurania.wordpress.com iar cel dupa blogspot a fost sters pentru ca nu am mai intrat ceva timp pe contul respectiv).
In momentul de fata detin aproximativ 10-15 website-uri atat de profil: video-foto.ro , cat si comerciale care poate am sa le prezint cu alta ocazie!
Imi place foarte mult acest domeniu si ma informez de fiecare data in pauza de iarna cand nu am activitate pe domeniul meu principal " fotografia de eveniment" care imi place cel mai mult :cool:
Va multumesc pentru atentia acordata! sper ca inscrierea mea pe acest forum sa fie una de bun augur si sa aduca un plus cat de mic la acest forum.
-
Salut, bine ai venit.
Poate te chem la nunta sa imi faci niste poze :)
-
Cu ceea mai mare placere! daca ai analizat portofoliul meu si iti place ;-) de ce mu!
-
-
-
Salut, salut, salut! Bine ai venit. Sunt convins ca o sa ne citim cu subiecte interesante, iar acum ti-o spun pe un ton... normal :). Mult succes!
-
-
No, bine-ai venit.
Nu înţăleg dişe nu iei ăla cu horoscopu după wordpress şi îl pui pă .ro
Io, dă şiudă, aş doborî toace siturile cu horoscop :(
Despre SEO te vei informa tot sezonal? Că tare mi-o plăcea să te văd aici şi prin aprilie.
-
Am domeni pe nisa respectiva! insa pana m-am trezit eu... era prea tarziu, se cumparase majoritatea domeniilor pe .ro si .com care sunt cele mai calitative. Ma multumesc cu horoscop-urania.net locul 3 in cautare pe google. Iar despre Seo nu sunt strain, in momentul de fata pierd foarte mult timp pe optimizare seo si realizarea de a ajunge pe prima pagina google cu cat mai multe cuvinte cheie. Insa odata inceput sezonul de nunti! imi pare rau sa anunt, dar activitatea mea va fi una foarte scazuta pe acest segment.... mai exista o vb, cand de mai multe te apuci, mai pe toate le incurci, deaceea fiecare atunci cand am timp.
Oricum consider ca am un avantaj destul de mare fata de alti webmasteri! avand cunostinte avansate de editare atat pe foto cat si pe video, lucrand in Adobe ;-)
-
Welcome si sedere placuta! :)