Bine ai Venit! Cu siguranta daca crezi cu adevarat, este pentru fiecare o closca :)
Versiune printabilă
Bine ai Venit! Cu siguranta daca crezi cu adevarat, este pentru fiecare o closca :)
Buna, eu cred ca este bine ca stii ce vrei si ce cauti. Bine ai venit si din partea mea!
cu siguranta va spun cand voi gasi closca de aur - site-ul castigator :) cu toate ca am observat ca in acest domeniu nu prea se spun site-urile care merg bine, castiguri, probabil din teama de concurenta...
O intrebare de incepator: de ce nu pot posta in alte subiecte ale forum-ului?
spre ex:
vreau sa deschid un subiect nou pe Continut web dar nu imi apare sus in stanga butonul "Posteaza subiect nou".
Doar in categoria The Marketplace nu pot posta subiecte noi (in toate subcategoriile: website-uri, domenii, continut web, etc)
Pentru marketplace iti trebuie minim 30 de zile pe site, minim 30 de posturi (ai counterul in dreapta, unele zone nu se contorizeaza) si sa ramai cu reputatia pe verde.
Daca spammezi pe unde apuci sa faci 30 de posturi risti sa iei negativ si e degeaba. Oricum trebuie sa stai 30 de zile, ia-o usor si util.
Bafta
P.S. Zimbru i-ar n-are intuitie feminina