Vali D, de zodie n-am zis nimic pe site, cred ca ai cautat mai mult decat trebuia :)) bine v-am gasit pe toti!
Versiune printabilă
Vali D, de zodie n-am zis nimic pe site, cred ca ai cautat mai mult decat trebuia :)) bine v-am gasit pe toti!
La cate detalii ai dat nici nu era greu de intuit zodia. Mai interesant ar fi ascendentul, ascendentul este de fapt cu adevarat determinant pentru personalitate. :D
(P.S: Parerea mea, Vali iti stiu opinia, nu vreau dezbatere pe tema, e pacat sa transformam threadul in vesnica noastra cearta daca zodia sau ascendentul determina personalitatea)
Degeaba incercati sa o impresionati. N-aveti nicio sansa, indiferent de zodie. E un artist iar voi sunteti tehnici.
Bun venit Theo, te asteptam sa postezi si in alt thread-uri, ca sa mai stangi si tu ceva puncte la numarul de posturi. ;)
Problema lor e ca m-au nimerit sa nu cred in zodii, cu tehnica n-am treaba ;)
Dupa ce o sa intre pe siteul tau si o sa vada cat esti de draguta o sa suceasca cum vrei tu dup-aia. Insa eu nu le dau absolut nici-o sansa sa reuseasca sa te impresioneze. Intamplarea face ca eu sa fi trait printre artisti, pictori, fotografi, poeti. Esti fire boema iar ei sunt firi tehnice, deci n-au nici-o sansa :)))
Bine ai venit pe forum!