ati suparat colega, sacalilor.
Versiune printabilă
ati suparat colega, sacalilor.
bine ai venit :D
Welcome to seopedia.ro!
Buna Geanina, bine ai venit!
Sper ca nu te-a speriat acesta primire mai calduroasa. Sunt sigur ca te vei bucura de aceeasi atentie si in subiectele propuse.
haos: Am scurtat de alaltaieri, am uitat sa-ti spun. :)
Valentin: Multumesc, Valentin. Chiar e un obiectiv pentru mine sa deschid macar un topic care sa starneasca la fel de mult interes printre SEO-isti. :)
Cartis Dragos: Multumesc Dragos, bine te-am gasit! :)
AntonioTony: Ce-am pierdut...Alaltaieri le-ar fi placut tuturor sa zbor...putin la Cluj, putin la Craiova, putin la Brasov, putin la Bucuresti? N-am stiut, pacat...:)
florian g: Buna, Florian! Multumesc frumos. Stii cum e, fiecare cu talentul lui...unii sunt buni pe la SEO, altii pe la prezentare... :)
Serban Cristian: Ne imprietenim mai greu :) In momentul de fata nici nu stiu unde exact trebuie sa ma uit ca sa vad daca sunt cereri de prietenie, nu m-am familiarizat cu forumul, am intrat mai mult pe fuga. Dar mi-au atras atentia sagetiile, recunosc ca n-am inteles mare lucru din ce vroiai sa explici si de ce erai dezamagit de baieti, dar cred ca voi va intelegeti si fara cuvinte, prin semne, sageti :)
haos: Aveai dreptate, poate n-am dat inca accept. Nici eu nu stiu deocamdata. :)
matei: Cine stie, poate ca o sa raman cu 0 prieteni pe forum mereu...
tiberiur: Acum mi-am dat seama de ce sunt atat de ametita in ultimul timp... :) Mersi, bine te-am gasit!
Bogdan Calin: N-am reusit nici sa citesc numarul de pagini pe care l-ai scris :) Multumesc.
Vali D: Salut! Varsta: intre 25 si 30; Aidiu: nu stiu ce e ala. :) Mancare preferata: pestele; Nr de telefon: Eu chiar vroiam sa ti-l dau, dar Haos nu vrea, cica nu e specificat nicaieri in regulament. Am impresia ca e Ambasador, deci are functie importanta si nu vreau sa ma pun rau cu el. :)
Prometeu: Te salut si eu!
haos: Am tinut cont de "regulament" si am raspuns corespunzator. Cred. :)
Cartis Dragos: Prea tarziu, nu mai am Fb de cateva luni, l-am "sacrificat" ca sa-l transform in pagina de fani pentru un site...
AntonioTony: Ceva idei? :) Si mersi...sunt mai sensibila si in prima faza reactionez emotional dupa care intotdeauna fac ce trebuie.
broski: Salut! Bine te-am gasit Broski.
Serban Cristian: Nu m-au suparat cu nimic...
felix: Multumesc, Felix!
Mishu: Buna Mishu, multumesc frumos. Nu ma sperii din atat! :)
Geanina .. circula vorba ca muntele (mai ales din centrul tarii) e cautat de toata lumea si ca la munte poti face orice (in afara de baie in mare :))) .. timp sa ai ..
Ce nu ai facut niciodata si ti-ar placea sa faci? (la munte, evident) :)
PS: ne bucuram sa vedem ca ti-ai revenit in simturi :)
Multumesc tuturor pentru primire. Eu ma opresc aici. Am o singura problema cu acest forum, topicul in care oricine are dreptul sa spuna orice despre oricine, fara nici o limita, si fara sa dea nici o explicatie. Nu sunt obisnuita cu asa ceva, eu nu spun nimic in viata fara sa-mi asum responsabilitatea. De aceea nu inteleg ce se intampla acolo.
Decat sa-mi petrec timpul pe la Bar, atragand atentia sa nu se mai vorbeasca despre mine, mai bine parasesc eu forumul. In fond, eu nu pot sa ma adaptez la ce se intampla acolo.
Pentru cine are nevoie: geaninaela gmail.com
Parerea mea e ca te superi prea repede. Comunitatea e chiar ok. Cu exceptia la vreo 2 musterii, e chiar foarte ok.
In plus, ce ai patit tu se numeste boboceala, initiere, cum vrei sa-i spui. N-ar trebui sa adopti inca de la inceput o atitudine de victima, ca nu faci decat sa le dai satisfactie lupilor moralisti ai forumului.
Atata victimizare incat tind sa cred ca seopedia e o telenovela... Nu te obliga nimeni sa citesti acolo, acolo e un loc liber unde faci ce vrei fara sa fi facut-o tu (postezi pentru un prieten). Sunt si alte fete pe forumul asta si chiar daca au fost aduse in discutie si pe topicul ala si-au continuat treaba. Posteaza si urmareste categoriile legate despre seo, participa la discutii constructive acolo, ce e asa complicat?