-
Bine v-am regasit
N-am mai fost pe aici de prea mult timp ...
Nu sunt user nou, dar, daca tot n-am mai calcat pe aici de ani buni, ma gandesc sa ma prezint din nou. Ma numesc Ramona, am aproape 33 de ani (inca 3 saptamani), am lucrat ca DJ radio vreo 10. De 2 ani lucrez exclusiv pe online ca web designer, tin un blog si o groaza de alte situri (nu atat de multe ca acum cativa ani oricum).
Ma bucur sa va revad pe toti si sper ca sunteti OK
-
Bine te-am gasit (pot spune asa, sunt de cateva luni aici deci...). :)
-
last post 14th May 2008 13:27 :)
well... welcome back ramona
-
Bine ai venit:D
PS: iti citesc blogul des.
-
Ce ciudat e sa-ti spun "Bine ai venit" :D
-
Bine ai revenit Dojolina.
Cum fu pe la americani?
-
Multumesc pentru primirea frumoasa. Sau re-primirea sa zic asa. :)
Roby, a fost .. prea scurt. Asta ziceam si anul trecut pe vremea asta, asta zicem si acum. Desi am stat cate 6 luni de fiecare data, venim cu o anume tristete. Mi-era dor de familie (si de cainele meu), in rest nu pot sa spun ca-mi lipsea Romania. Am avut uriasa ocazie de a sta in New York, care este demential pur si simplu, mai ales cand poti sa-l iei 'la picior'. Chiar cascam ochii la CSI New York zilele astea si zambesc cand recunosc locurile respective. Am vorbit deja cu prietenii nostri si ne intrebau cand revenim. daca e dupa noi, si maine.
E alta civilizatie, al mod de a privi lumea si viata. Nu e perfect, au destui 'paduchi' si ei, dar sunt si lucruri sensibil mai bune decat la noi. Iar tara in sine e uriasa. Abia am vazut NY-ul, Atlanta si Montgomery un pic (in Alabama), sper ca in viata asta vom apuca sa 'aprofundam' statele. Chiar merita efortul.
-
Bine ai revenit printre noi!!!
-
-
Bine ai revenit Ramona :)
-
Cristian, ma bucur sa te revad. Banuiesc ca 'avatarul' e urmasul? Dulce de tot ;)
-
Bine te-am regasit Dojo, sper sa fii la fel de activa :D