-
Sal'tare!
Ma numesc Cristi.
Ca si aptitudini:
programare - perl (expert), JavaScript (expert), VB (avansat)
baze de date: MySQL (best), SQL (avansat), PgSQL (avansat)
restu': HTML, CSS, si altele ... nu stiu daca importa ...
Ceea ce doresc, este sa deprind odata pentru totdeauna SEO (lipseste la norma :)), daca se poate spune asa). Adica, ce vreau sa zic, reusesc sa construiesc site-uri serioase, e-commerce, de prezentare, etc., insa nu reusesc sa le si ridic prea tare pe motoare. Este frustrant. Cred ca ma intelegeti. Imi doresc sa deprind in amanunt tehnicile, cu toate ca teoria...tind sa cred ca o stiu. Mai greu cu practica.
In fine, va doresc tuturor succes in ceea ce intreprindeti si, poate va faceti mila de un "rookie" dornic de invatat.
Bafta multa,
inexs
Perl, the final frontier
-
Bine ai venit Cristi.
Te rog intai citeste ce e pe forum..si apoi, eventual posteaza intrebarile, daca le ai.
-
-
Bine ai venit.. expertule.. abia astept sa`ti vad "capodoperele"
-
Perl expert ?
I use Perl :D
-
Hmm
As spune chiar ca ma bucur, in cazul in care gasesc utilizatori de perl p'aici. Cam putini din pacate...pe la noi pe plaiurile mioritice. Mda... ma joc cu perlu' de mai multi ani, il folosesc si pt retelistica si pt. bash-uri de linuz si pentru site-uri. Practic il gasesc foarte convenabil in anumite cazuri.
A, dar nu vreau sa fac apologia perl-ului.
Bine v-am gasit.
-
creaza perlromania.net ... asta lipseste :)
-
Mda, am fost tentat, insa mi-au luat-o altii inainte.
Din pacate, comunitatea de perl din Romania este foarte mica si interesul este pe masura (nu stiu cauza)...
Exista niste forum-uri de specialitate (nu le dau aici link-urile ca sa nu fac spam), insa numarul de utilizatori este incredibil de mic.
Personal refer listele de discutii de gen PBML, PERL-CGI, etc, unde comunitatea este incredibil de mare, insa, din pacate de afara.