Ma numesc, Nistor Andreea. De foarte mult timp citesc anumite subiecte de pe acest forum si azi cumva mi-am facut si eu cont aici.
Sunt din Tg-Mures, am 25 de ani. Am terminat facultatea de Stiinte si Litere.
Va doresc o zi mirifica la toti!
Versiune printabilă
Ma numesc, Nistor Andreea. De foarte mult timp citesc anumite subiecte de pe acest forum si azi cumva mi-am facut si eu cont aici.
Sunt din Tg-Mures, am 25 de ani. Am terminat facultatea de Stiinte si Litere.
Va doresc o zi mirifica la toti!
Bine ai venit. P.S. Poti incepe prin a citi regula 11 si a-ti schimba nicknameul.
Multumesc de primire .... si binenteles de sugerarea ta promptam, am parcurs deja regulamentul.
Andreea, si eu iti urez Bun venit, si chiar daca nici dupa atatia ani nu am citit regulamentul, e mai mult decat recomandat sa iti schimbi userul ;)
Multumesc haos, mult mai mult imi place propunerea ta de a-mi schimba userul :) Crede-ma ca aia incerc sa fac si nu vad de unde :)) Scriu articole trebuia sa apara in alta casuta .... asta este, am gresit. O sa modific indata ce imi dau seama cum.
Bine ai venit printre noi!
Bine ai venit. Poti face o cerere de schimbare a userului aici http://forum.seopedia.ro/discutii-ad...-pe-forum.html
Bun venit!
:) Multumesc Alex, m-a directionat deja haos. Cred ca se va rezolva curand. Am stat ceva ieri sa caut eu optiunea de a modifica singura :))
Bine v-am gasit pe toti!
Bine ai venit, Andreea. Sedere placuta!