-
Salutari tuturor...
In primul rand buna seara tuturor!
Ma numesc Silviu sunt din Bucuresti, am 20 de ani si ma bucur ca am reusit sa devin membru seopedia. Mai exact mi-se spune MoSu.
Sunt un mic webmaster... Pana la sfarsitul anului trecut am administrat in mare parte site-uri de jocuri pentru ca imi aduceau un profit destul de maricel, dar treptat din cauza unor greseli personale am renuntat la site-uri si in plus castigurile pe ramura divertisment au scazut considerabil de cand a inceput criza . Pentru moment nu am timp pentru a incepe de la 0 cu un alt site .
Astea fiind spuse, va doresc toate cele bune !
-
Salutare, bine ai venit pe seopedia.
Ne poti spune ce greseli ai facut si de ce nu mai ai timp pentru alt site?
-
Bun venit pe forum, MoSule!
Apropo, nu trebuie sa te ingrijorezi, toti suferim de lipsa de timp. :P
-
De cateva luni m-am angajat si lucrez intre 11-13 ore pe zi iar seara deja nu mai sunt in stare sa fac mare lucru .
Marea greseala pe care am facuto este ca 90 % din banii obtinuti din site-uri ii cheltuiam in nevoi personale fara ca sa-mi treaca vreo clipa prin gand sa-i investesc intr-un alt site sau chiar in cele pe care le aveam. Imediat cum castigurile au inceput sa scada considerabil si timpu alocat site-urilor era mult mai mic am considerat ca ar fii mai bine sa vand din site-uri . Pana la urma am vandut ce aveam mai mare si am ramas cu domenii slabute ... In concluzie... eram mic si fraier ...
-
Bine ai venit, mosh !!
Omul din greseli invata :)
-
-
Bine ai venit!
P.S. 11-13 ore pe zi? Nu ti se pare cam mult? Ce fel de job?
-
Bun venit la scoala de seo Mosule :)
@Cristi G: E un timp perfect normal pentru seo ca sa le faci bine pe toate.
-
Lucrez de 3 luni si este primul job serios de care am zis sa incerc sa ma tin.
Mi-se pare destul de mult dar cand nu prea sunt bani trebuie sa accept si mai mult de 11-13 ore.. pentru un salariu cat de cat acceptabil pentru vremurile astea ...
Lucrez la un departament de logistica in cadrul unei firme destul de mare ce se ocupa cu retele de tot felul ( telecomunicatii, apa, canal, gaze, fibra optica etc ) ...
-
Salut Silviu. Ia uite ca te vad si pe aici:P o sa treci peste si o sa-ti faci iar un site "belea" :))
Bine ai venit inca odata!