-
Să mă prezint...
Nu prea obișnuiesc să vorbesc despre mine dar... am să încerc.
În primul rând bine v-am găsit! M-am alăturat comunității Seopedia la recomandarea unui bun prieten și ... bine am făcut! :happy:. În ultimii 5 ani am reușit să duc la bun final mai multe proiecte: optimizare și ridicare site-uri, moderare forum-uri, redactare articole sau actualizare site-uri de care nu se mai ocupase nimeni cam de multișor, precum și traduceri engleză-română sau franceză-română. Și n-au fost deloc puține.
Am fost redactor la un post de radio care emite pe internet mai bine de 5 ani dar am susținut în paralel și alte două posturi de radio atât prin creare articole cât și prin promovare site sau moderare forum. Am desfășurat cu un neașteptat succes două campanii umanitare, aici, pe internet, pentru care am izbutit să fac o adevărată publicitate. (ceea ce, evident, a și dus la succesul campaniilor). Cred că atunci am descoperit eu cât de importantă este, până la urmă, reclama ...
Îmi place ceea ce fac și mă implic cât de mult pot ca să iasă cât mai bine. Domeniile în care am lucrat până acum sunt: medical, monden, am un site la activ despre gazon și radio.
Cam atât... Sper să ne cunoaștem mai bine pe viitor! :happy:
-
Bine ai venit pe Seopedia, Miha3la!
-
Salut, bine ai venit din partea unui membru la fel de nou ca tine :D
-
Eee... lasă că ne "învechim" noi :P
Bine v-am găsit și eu!
-
-
-
Mulțumesc tuturor! Și o cană de ceai cald, merge la suflet :).
-
Bine ai venit in comunitate Mihaela! :)
-
-
Mulțumesc, și vouă la fel! Deja m-am acomodat iar treaba merge super :).