Holla forumisti SeoPedia !
Holla forumisti SeoPedia, se pare ca primul meu post n-a ajuns aici, si asta pentru ca nu planificasem sa ma implic in acest forum, avand experienta cu multe altele in trecut, majoritatea lasandu-mi un gust amar datorita membrilor needucati.
Aici totusi citind diferite subiecte si vazand ca nu orice gigutza se poate inregistra tind sa cred ca este o comunitate mai "take it easy" fara injurii si atacuri la persoane rasarite fara motiv, tocmai de aceea am sa-mi fac introducerea ca la carte !
Ma numesc Eric, lucrez intr-o oarecare mica masura ca web designer (pe template-uri, scripturi, insa nu proiecte de la 0) si sunt writer cu experienta scriind articole pe orice tema inca de 3 ani incoace. Pana acum am avut placerea sa lucrez cu straini, sunt multumit de ce castig si cum ma descurc, insa imi pare rau ca aici in Ro sunt foarte multi neseriosi si mai ales pentru ca writerii sunt platiti super prost. Eu fara 1.6$ / 100 cuv nici nu m-am gandit vreodata sa scriu ceva !
Am demarat diferite proiecte personale, bloguri, site-uri cu tutoriale, in principal platforme care sa ofere ceva utilizatorilor, nu am cine stie ce cunostiinte seo sa le fac cunoscute si m-am bazat pe faptul ca generez content de calitate si astfel motoarele de cautare ma vor privi bine dar m-am cam inselat. Fostul proiect worldweb a tinut 3-4 luni, timp in care scriam cate 1-2 articole de calitate zilnic, rezultatele fiind 0 intr-un final m-am enervat si l-am vandut.
Nu vreau sa stau la povesti prea mult, avem timp de asta slava cerului, tocmai de asta am sa inchei prezentarea chiar aici !
Cu drag,
Eric