-
Salut SEOPEDIA
Sunt interesat in achizitii de domenii care produc bani din parking sau siteuri care produc bani din adsense ... Sunt prezent pe alte forumuri unde se cumpara si se vand domenii cu acelasi username.
Detin un portofoliu de peste 9000 de domenii din care 7000 sunt .eu .
Puteti gasi o pate din portofoliu pe www ymob ro
Numai bine,
SD
-
Bine ai venit. Ar trebui sa postezi asta in marketplace, mai degraba.
-
Ai investit ceva in domeniile alea, oare sa se merite? Bun venit
-
Am prins aproximativ 100 de nume generice .eu cu trademark in Benelux , 400 de 3 litere .eu ... si multe multe altele pe care le consider bune pentru SEO. Sunt multe domenii din top 20.000 Alexa. Ex Autovit.ro - Autovit.eu metacafe.com - metacafe.eu .
Optiunea de Get Free Price Suggestion de pe SEDO da o valoare medie pe domeniu de 380 Eur, dar statisticile specializate de pe siteurile de vanzari afiseaza trend ascendent pentru domeniile .eu .
Orice persoana cu initiativa si cu viziune clara asupra domeniilor isi poate gasi in portofoliu pe care il ofer un nume de domeniu pe care sa dezvolte un proiect usor de promovat, pe o piata in continua crestere.
Numai bine,
Sergiu
-
da, dar asta nu implica probleme de trade-mark? N-ai avut nicio problema in acest sens pana acuma?
-
Nu intotdeauna, in cazul numelor generice si de 3 litere nu se pune probleme, iar in cazul altor domenii trebuie sa demonstreze ca a avut trademark inregistrat world wide sau pe Europa inaintea mea.
La inregitrarea domeniilor am inregistrat aprox 150 de TradeMarkuri ca sa pot aplica din Sunrise ONE.
Cu Petrom am avut probleme si au castigat , pentru ca inregistrasem marca Pet&Rom in Europa inainte ca Romania sa fie membru UE. Am construit un site pentru animale de casa ( Pet ) pe care intentionam sa vand Cipuri ( Rom-uri ) . In Benelux am castigat , in Praga prima data am castigat dupa care la al treilea proces am pierdut.
Din pacate asa se intampla in momentul in care lupti cu un concern de nivelul OMV. Echipa lor de avocati se pare ca a fost mai buna decat avocatul meu :) .