-
Salut, SeoPedia
Salut, SeoPedia.
Acesta este primul meu post pe SeoPedia în care trebuie să mă prezint. Mă numesc Ungureanu Bogdan și sunt boboc la Facultatea de Automatică, Calculatoare si Electronică din Craiova.
Sunt pasionat de programarea web (scripting - PHP și Markup languages - HTML) de care m-am apucat acum vreo 3 ani, pe la 16 ani, modificând niște fișiere .php. Încetul cu încetul am prins gustul și am început să citesc și câteva cărți despre aceste limbaje.
În momentul de față mă chinui cu OOP-ul și folosirea design patternurilor în PHP.
Cum am aflat eu de SEO?
Odată cu lansarea primului meu site (acum vreo 2 ani, cred), mi-am dat seama că site-ul e pustiu, nu știe nimeni de el, chiar dacă îl aveam la statusul Y!M și făceam mare tam-tam pe Y!M. Am căutat pe Google noi metode de promovare, așa am aflat de SEO și în ce constă el de fapt.
Am cunoștințele de bază despre SEO, citite pe blogurile străine și din România; am mai învățat câte ceva și din cartea "SEO Bible - second edition", chiar dacă mă așteptam la mai mult de la ea. Așa că nu sunt un expert SEO, doar încă unu' care vrea se afle mai multe lucruri despre acest domeniu.
Sunt sigur că voi învăța multe lucruri noi, de la voi, useri SeoPedia.
Era să uit: îi mulțumesc lui Cristian, pentru că mi-a creat contul aici.
-
Bine ai Venit,
Eu cred ca toti suntem aici pentru a acumula cunostinte, chiar si expertii seo :) (sper sa nu se supere).
-
bine ai venit pe seopedia.
-
-