-
Salut!
Nou fiind şi specificānd clar īn "scrisoarea de intenţie" pe care am trimis-o (pentru a-mi crea cont) ăsta va fi primul meu post pe forum.
Mădălin mi-e numele, se vede din nickname, orbitez pe la o vārstă de 16 ani şi nu pot spune că sunt blogger, dar am un mic jurnal online şi un proiect īnceput curānd. Īn rest, elev, studiez Matematică-Informatică:whistle: , intensiv Info, clasa a noua, la cel mai bun liceu din oraş.
Numai bine! :)
-
1. Bun venit!
2. Frumos cioc la 16 ani :D
3. Cel mai bun liceu din oras...care oras?
-
Bine ai venit, Madalin :)
-
bine ai venit!
Ce proiect ai inceput?ce nisa?
-
Bine ai venit
Succes cu proiectul .
-
Sunt din Roşiori de Vede, Teleorman.Un orăşel mic, 21.000 de locuitori. Poate că nici nu aţi auzit de el.
Proiectul are la bază o comună din apropierea oraşului. Comună unde locuiesc bunicii mei, unde eu mi-am petrecut copilăria, unde am făcut şcoala generală. Am deschis un blog, (mai am de cumpărat domeniu) despre localitate, despre frumuseţile sale şi tot ce mai ascunde ea. Articole venite din partea mea cāt şi din partea micilor şcolari. Am de gānd să investesc banii frumoşi īn site, vreau să leg şi nişte parteneriate cu şcoala, primăria, biserica, etc din localitate. Astea īn viitor. Momentan mă ocup de blog doar īn timpul liber.