Buna, sunt Luyzette, am 17 ani,ma bucur ca am reusit sa intru pe acest forum si,sper sa ne intelegem cat mai bine.:) Cam atat pot spune despre mine momentan, daca aveti intrebari pt mine, mi le puteti spune aici.:)
Versiune printabilă
Buna, sunt Luyzette, am 17 ani,ma bucur ca am reusit sa intru pe acest forum si,sper sa ne intelegem cat mai bine.:) Cam atat pot spune despre mine momentan, daca aveti intrebari pt mine, mi le puteti spune aici.:)
and Seopedia members in cor "buna luyzette. vrem poze cu tine" :)) Pentru SEO purposes, evident.
Buna Luyzette, bun venit printre noi :) !
Bun venit!
Ne asteptam ca tu sa ai intrebari din moment ce esti aici :)
bine ai venit :)
multumesc la toti pentru urari...poze cu mine nu dau;) , ..si deocamdata nu prea am intrebari;), prefer sa explorez pt a gasi raspunsri:P
Fii binevenit pe Seopedia, Luyzette! Buna alegere, vei avea ce citi.
Bun venit Luyzette!
Luyzette , bine ai venit in Seopedia !
Bine ai venit in club Luyzette.
Bine ai venit Luyzette !
Nosfer asta :)) , de fiecare data stie sa scoata ceva amuzant din orice. Ma uimeste al sau simt al umorului , chit ca uneori o ia pe aratura si da in sarcasm.
Luyzette, Nosfer se referea mai mult la faptul ca , pe acest gen de forumuri, mai rar fete[si ca sa inchid mai tare cercul, mai rar fete de 17 ani], si stii ca geeks aia cu ochelari , in cor am cere fotografii...
Nu stiu, poate urmaresti Heroes, se angajeaza intr-un episod blonda la un magazin de benzi desenate si toti mereu se uita dupa ea. Asta a fost ideea...
in fine, presupun ca ai inteles tu ce incerc eu sa explic aici ...
"Explorare" placuta!
Bine ai venit si la cat mai multe posturi interesante!
Bine ai venit!