scuze
Versiune printabilă
scuze
N-ai pt ce, n-ai gresit cu nimic. Doar ca in sectiunea aia cred ca poti primi mai multe review-uri, e mai la obiect.
asteptam o poza cu tine oana ca sa ne dam seama daca meriti ajutata :))
Bine ai venit Oana. M-ar interesa niste servicii de webdesign, te voi contacta eu.
Bine ai venit. Am pentru tine 1 intrebare, un sfat si un avertisment:
Intrebare: de ce un_mic si nu o_mica?
Sfat: ziceai ca vrei sa lucrezi pe webdesign dar sa faci si programare si SEO si SEM. As zice sa te nisezi pe un singur domeniu pe care sa il stapanesti cu adevarat.
Avertisment: Stay away from Nosfer. *Womanizer womanizer, woma-woma-womanizer* :D
* un_mic si nu o_mica pentru ca, pe langa faptul ca sunt un om mic indomeniul asta, asa sunt alintata ("micule" sau "mic"), si am si un site mic :">
Multumesc de sfat si avertisment. Probabil o sa raman la webdesgin, dar am avut nevoie de SEO si SEM pentru micul meu site si habar nu aveam...si cat m-am documentat si am citit, mi s-a parut interesant si bine de stiut pentru data viitoare...si daca tot am timp la dispozitie ... ;)
Bine ai venit, Oana! Constat ca se confirma regula conforma careia posturile de prezentare ale fetelor sunt mult mai comentate decat ale baietilor. De ce oare?
Bun venit in comunitate, Oana. La ce facultate studiezi? (profil)
@mike_ppc daca ar fi sa luam in calcul regula asta, nosfer ar insemna ca e fata :twisted:
Am terminat Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti, iar acum sunt studenta la Master (Inteligenta Artificiala) la aceeasi facultate
PS: Diseara o sa pun poza :)