in primul rand nu cred ca ai dreptul de a face publice datele lui aici, iar in al 2lea hi5 in numele site`ului tau nu stiu cat este de ok, se coupa cu acceasi treaba ca si hi5.com !
succes
Versiune printabilă
in primul rand nu cred ca ai dreptul de a face publice datele lui aici, iar in al 2lea hi5 in numele site`ului tau nu stiu cat este de ok, se coupa cu acceasi treaba ca si hi5.com !
succes
Gin ,stai linistit Hi5 nu e trade mark.
Cauta pe G Hi5 si o sa vezi cate situri gasesti cu hi5,inclusiv emisiunea aia Hi5 pt copii.
Si asta e site de statistici nu e retea sociala cu numele de hi5.
Sa nu imi spui ca hi5.ro e la fel ca nu te cred;))
baiatul ori e prost ori e altceva...
1. ti-a copiat si codul de trafic;
2. toate linkurile lui duc catre...tine
de ce ar fi vrut cineva sa copieze situl, sa elaboreze atat sa il faca dar sa lase linkurile catre tine?
stiul lui nu are decat 1 singura pagina, restul nu exista ci duc catre tine
Eu zic sa-l lasi asa, primesti ceva linkuri catre tine si poate si ceva trafic daca optimizeaza.
Daca nu, cunosc eu un smardoi, daca vrei iti dau nr si il trimiti in alba iulia :))
Da-i ma un telefon, spune-i ca esti de la Politie. Daca nu sterge ala intrii cu mascatii peste el ;) O sa tina faza :)
Buna treaba. O problema doar.... firma care ofera gazduire este o firma de gazduire gratuita.Citat:
Eu zic să-i banezi IP-ul şi să contactezi firma de unde are găzduire...
Nu cred ca intereseaza pe cineva de la firma aia.
Si tu ai copiat ideea unui astfel de site, asa ca stai in banca ta. myhi5.net a fost primul de genul pe netul romanesc. Numai bine
tu te auzi ce vorbesti?
Cum sa zici ca eu am copiat ideea de la myhi5 ?
Poate nu ai vazut ce face situl meu ,si dupa comparal cu ala care dupa ce intri te duce la adultfriendfinder....
Eu zic sa te arunci tu pe hogeag....
Eu zic sa incepi sa fii civilizat.
Doar zici ,insa gandesti prost...
Si nu ma lua cu abureli despre myhi5.net
Ca e situ tau toata ziua!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iuken/public_html/ myhi5/includes/rightSide.php on line 414. » cautare avansata ...
Sa fie coincidenta prea mare numele tau de pe seopedia cu numele la folder de pe hostul tau???