Pe ei Tudi, nu trebuie lasati, nu stiu daca e vreun precedent in Romania de rezolvare pe cale juridica, ca merita pusi la racoare; unii muncesc si altii fura fara nerusinare.
Versiune printabilă
Pe ei Tudi, nu trebuie lasati, nu stiu daca e vreun precedent in Romania de rezolvare pe cale juridica, ca merita pusi la racoare; unii muncesc si altii fura fara nerusinare.
Din pacate hotii mei sunt pe .com. Am contactat mai intai owner-ul forumului in cauza si mi-a raspuns ca nu raspunde de ce posteaza userii lui (!) dar ca va incerca sa scoata ghidurile furate. Astept 2 zile dupa care aplic "tehnica arrasoft" :D
Pai ce, si tie ti-a furat continut cu tot cu link-uri si imagini catre site-ul tau? :D
Imi hotlink-uiesc imaginile direct de pe site, si mi-au furat continutul.
Cum e Tudi, ce ai mai facut? ai rezolvat ceva cu hotii?
Dap, pana la urma mi-au raspuns si au scos continutul. Evident sub scuza clasica "userii pun continutul, noi nu suntem responsabili pentru ce copy/paste-uiesc ei pe site-ul nostru, dar pentru ca suntem corecti si onorabili, o sa iti scoatem articolele".
Asta dupa ce i-am amenintat ca voi completa un DMCA si voi reporta site-ul la ad network-ul care il foloseau.
Parerea mea sincera, este ca daca tot mai multi ca noi or sa faca acest gen de plangeri, or sa fie mai putini hoti, INSA ma intreb eu: cati sunt ca noi ca sa incerce sa faca un site cu continut original? sa stea 1 zi sa scrie 20 de fraze originale - eu ma stiu cat am muncit la mine.
Adica, ma tot uit pe site-uri (ma uitam pe ceva tutoriale), si caut cu copyskape, gasesti acelasi continut pe cel putin 3, 4, 5 alte site-uri - si ma refer la cele facute noi - adica vezi ca unuia ii merge bine, are vizitatori, iei repede un domeniu, ii iei continutul, daca ai timp mai modifici ceva, daca nu, nu si pac, hai cu el pe net, ca daca la ala merge la tine de ce nu?
Sper sa gresesc in expunerea mea si sa nu fie cum zic eu, da asta vad pe net...